Site icon NewsIT

Εθνική Ελλάδας: Ο Τζορτζ Μπάλντοκ κλήθηκε από τον Γκουστάβο Πογέτ

27.05.2022 | 12:21
Εθνική Ελλάδας: Ο Τζορτζ Μπάλντοκ κλήθηκε από τον Γκουστάβο Πογέτ

epa09205164 Lucas Digne (R) of Everton in action against George Baldock (L) of Sheffield during the English Premier League soccer match between Everton FC and Sheffield United in Liverpool, Britain, 16 May 2021. EPA/Alex Pantling / POOL EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.

Η Εθνική Ελλάδας έχει συγκεντρωθεί για μία πρώτη προετοιμασία υπό τον νέο προπονητή της ομάδας, Γκουστάβο Πογέτ, ο οποίο κάλεσε για πρώτη φορά και τον Τζορτζ Μπάλντοκ.

Ο 29χρονος μπακ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με γιαγιά από την Ελλάδα, απέκτησε πρόσφατα το ελληνικό του διαβατήριο και αναμένεται να βρίσκεται στο “σώμα” των παικτών που θα αγωνιστούν στα παιχνίδια του UEFA Nations League με τη Βόρεια Ιρλανδία στο Μπέλφαστ (2/6), το Κόσοβο στην Πρίστινα (5/6), καθώς και την Κύπρο (9/6) και το Κόσοβο (12/6) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου.

Η ενημέρωση από την ΕΠΟ

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος απέκτησε πρόσφατα το δικαίωμα να αγωνίζεται με την Εθνική Ελλάδας, κλήθηκε από τον κ. Γουστάβο Πογέτ για τους αγώνες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος εναντίον της Βόρ. Ιρλανδίας, του Κοσόβου και της Κύπρου για το UEFA Nations League.

Puskas Nominee? 👀 | Every angle of George Baldock's stunning goal v Swansea 🤯🚀 | Sheffield United

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version