Site icon NewsIT

Έβερτον – Νότιγχαμ Φόρεστ 2-0: Νίκη και «άλμα» παραμονής στην Premier League για τα «ζαχαρωτά»

21.04.2024 | 17:49
Έβερτον – Νότιγχαμ Φόρεστ 2-0: Νίκη και «άλμα» παραμονής στην Premier League για τα «ζαχαρωτά»

Soccer Football - Premier League - Everton v Nottingham Forest - Goodison Park, Liverpool, Britain - April 21, 2024 Everton's Idrissa Gueye scores their first goal REUTERS/Peter Powell NO USE WITH UNAUTHORIZED AUDIO, VIDEO, DATA, FIXTURE LISTS, CLUB/LEAGUE LOGOS OR 'LIVE' SERVICES. ONLINE IN-MATCH USE LIMITED TO 45 IMAGES, NO VIDEO EMULATION. NO USE IN BETTING, GAMES OR SINGLE CLUB/LEAGUE/PLAYER PUBLICATIONS.

Η Έβερτον νίκησε με 2-0 τη Νότιγχαμ Φόρεστ, σε ένα ντέρμπι για την παραμονή στην Premier League, με τους φιλοξενούμενους να μένουν πλέον οριακά πάνω από τη “ζώνη” του υποβιβασμού.

Με τον Γκεγιέ να ανοίγει το σκορ στο 29′ και τον ΜακΝιλ να “καθαρίζει” το ματς με ένα δεύτερο γκολ στο 76′, η Έβερτον κατάφερε να πάει τη σημαντική νίκη στην Premier League και να κάνει… άλμα για την παραμονή της, παρά και τις συνεχείς αφαιρέσεις βαθμών για οικονομικές παραβάσεις.

Τα “ζαχαρωτά” βρέθηκαν έτσι στο +4 από τη Νότιγμα Φόρεστ, η οποία με τη σειρά της έμεινε μόλις ένα βαθμό πάνω από την τελευταία τριάδα της βαθμολογίας και βρίσκεται πάντα σε κίνδυνο για τον υποβιβασμό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version