Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου – Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Η απονομή του χρυσού μεταλλίου και οι δηλώσεις της Ελληνίδας πρωταθλήτριας

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου – Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Η απονομή του χρυσού μεταλλίου και οι δηλώσεις της Ελληνίδας πρωταθλήτριας

Μετά το φοβερό της αγώνα στο Μόναχο, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα στα 35 χιλιόμετρα του βάδην στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Η Ντρισμπιώτη ήταν εμφανώς συγκινημένη στην απονομή, ενώ στην κερκίδα, οι συναθλήτριές της από την Ελλάδα πανηγύριζαν έξαλλα την επιτυχία της, πριν ακουστεί ο Εθνικός μας Ύμνος.

Λίγο νωρίτερα, η ίδια η χρυσή Ελληνίδα πρωταθλήτρια, σημείωσε τις δυσκολίες που χρειάστηκε να ξεπεράσει για να φθάσει στα 38 της χρόνια σε αυτή την επιτυχία. «Καμία φορά αξίζει τον κόπο να λείπεις καιρό, λείπω 3,5 μήνες, δεν το χω ξανακάνει ποτέ και ευχαριστώ αυτούς που με στήριξαν για να προετοιμαστώ. Πόσος κόσμος με έχει στηρίξει και βρέθηκα στην κορυφή της Ευρώπης. Είμαι συγκινημένη και χαρουμενη, δεν μπορώ να το περιγράψω», δήλωσε αρχικά η Καρδιτσιώτισσα στην ΕΡΤ και πρόσθεσε:

«Άλλαξα προπονητή  εδώ και τρία χρόνια, ο κ. Κεφαλόπουλος μου είπε ότι έπρεπε να έχω δύο Ολυμπιακά μετάλλια με στήριξε με σωστές συμβουλές και προπόνηση, είχαμε την ίδια τακτική και στο Όρεγκον και εδώ, με έμαθε να ξέρω τις συναθλήτριές μου, το πότε είναι κατάλληλο λεπτό για να τις περάσω, υπάρχει καταπληκτική χημεία, δεν έχω λόγια. Ήρθα με σωστή τακτική, ήξερα πώς έχω γυμναστεί και δεν μασάω, τις παίζω στα ίσα όλες τις υπόλοιπες αθλήτριες και κερδίζω»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις