Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Φ. Μάσα: Δέκα φορές καλύτερα από πέρσι

Φ. Μάσα: Δέκα φορές καλύτερα από πέρσι

 Πολύ ευχαριστημένος από το ξεκίνημα του στο φετινό πρωτάθλημα της Formula 1, εμφανίζεται ο Φελίπε Μάσα.

Ο βραζιλιάνος οδηγός της Ferrari ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν. Ήταν ταχύτερος από τον team-mate του, Φερνάντο Αλόνσο, στις κατατακτήριες δοκιμές, ενώ στον αγώνα δεν ευνοήθηκε από την στρατηγική και τερμάτισε τελικά 4ος, πίσω από τον περσινό παγκόσμιο πρωταθλητή, Σεμπάστιαν Φέτελ.

Ζητώντας του να συγκρίνει το φετινό με το περσινό ξεκίνημα του πρωταθλήματος, ο Μάσα δήλωσε πως νοιώθει 10 φορές καλύτερα. «Δεν συγκρίνεται το περσινό ξεκίνημα μου, με το φετινό. Νοιώθω πολύ καλύτερα και πιο άνετα στο μονοθέσιο. Πιστεύω ότι οι συνθήκες για εμάς είναι πολύ πιο θετικές φέτος”.

Τόσο η Ferrari όσο και ο Μάσα δηλώνουν πως το ταχύτερο μονοθέσιο αυτή τη στιγμή είναι της Red Bull, παρόλα αυτά ο βραζιλιάνος τονίζει πως η ομάδα του έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και έχει ανοίξει τουλάχιστον την ψαλίδα από τις υπόλοιπες ομάδες.

“Δεν μας συγκρίνω ακόμα με την Red Bull, αλλά σε σχέση με ομάδες όπως η Force India και η Williams, που πέρσι βρέθηκαν αρκετές φορές μπροστά μας στις κατατακτήριες, είμαστε σε πολύ καλύτερο επίπεδο. Μέχρι στιγμής δείχνουμε να έχουμε κάνει ένα βήμα μπροστά σε σχέση με πέρσι. Προετοιμάσαμε το μονοθέσιο καλύτερα και ακολουθήσαμε μια πιο σωστή κατεύθυνση”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε