Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Φερνάντεζ ο αντι-Νικοπολίδης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Στον τερματοφύλακα του Ηρακλή έχουν καταλήξει στον Ολυμπιακό για να αντικαταστήσει τον Αντώνη Νικοπολίδη στην περίπτωση που έμπειρος πορτιέρο αποφασίσει να σταματήσει το καλοκαίρι.

Η “Μεγάλη” εβδομάδα του Ολυμπιακού

Οι προτεραιότητες στους “ερυθρόλευκους” είναι ξεκαθαρισμένες. Πρώτα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο στα διοικητικά με τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη να γίνεται “συμπαίκτης” με τον Σωκράτη Κόκκαλη, στη συνέχεια θα ασχοληθούν με θέμα του προπονητή, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να είναι το μεγάλο φαβορί και εν συνεχεία με την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

 
Εξελίξεις, ωστόσο, υπάρχουν ακόμα και αν αυτές είναι στο επίπεδο των αποφάσεων. Ο Ντάνι Φερμάντεζ που αγωνίζεται στον Ηρακλή και ανήκει στην Μπόχουμ είναι ο παίκτης που έχουν καταλήξει στον Πειραιά για να πάρει την φανέλα με το νούμερο “1”. Ο Αντώνης Νικοπολίδης θα έχει συνάντηση με τους διοικούντες μετά τα πλέι-οφ όπου και θα ανακοινώσει την απόφαση του να συνεχίσει ή να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Εάν ο πολύπειρος γκολκίπερ επιλέξει να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στον Ολυμπιακό έχουν έτοιμη την λύση. Ο Φερνάντεζ και σε καλή ηλικία είναι (25), και κοινοτικό διαβατήριο έχει, ενώ γνωρίζει και την ελληνική πραγματικότητα.
 
Αξίζει να αναφερθεί πως το καλοκαίρι δεν λήγει ούτε ένα, ούτε δύο αλλά 10 συμβόλαια “ερυθρόλευκων” και σε συνδυασμό με τις γενικότερες ανακατατάξεις που θα γίνουν στον Πειραιά αναμένεται μεγάλο ξεκαθάρισμα στο ρόστερ.

Απών χωρίς λόγο από την προπόνηση ο Ντάρμπισιρ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε