Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Formula1: Mε 30′ καθυστέρηση ξεκίνησαν οι κατατακτήριες στο Γκραν Πρι Αυστραλίας

Formula1: Mε 30′ καθυστέρηση ξεκίνησαν οι κατατακτήριες στο Γκραν Πρι Αυστραλίας

H καταρρακτώδης βροχή καθυστέρησε για 30 λεπτά την έναρξη των κατατακτήριων δοκιμών

Με χρόνο 1:26.929 ο Γκροζάν (Lotus) ήταν ο ταχύτερος σήμερα νωρίς το πρωί, στη διάρκεια των τελευταίων ελεύθερων δοκιμαστικών που έγιναν λίγο πριν τις κατατακτήριες δοκιμές του Γκραν Πρι Αυστραλίας.

Ακολούθησαν τα μονοθέσια της Ferrari με τους Αλόνσο και Μάσα. Ωστόσο, στις τελευταίες δοκιμές έκανε την εμφάνισή της και η βροχή δίνοντας στους οδηγούς τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τόσο τα αντίστοιχα ελαστικά, όσο και την πίστα γενικότερα σε υγρές συνθήκες.

Όταν η βροχή σταμάτησε οι οδηγοί επανήλθαν με στεγνά ελαστικά. Στο μεταξύ η Pirelli επεσήμανε πως η χρήση της πολύ μαλακής γόμας θα έχει ως αποτέλεσμα περισσότερα πιτ στοπ. Αυτό μάλλον για αύριο, διότι σήμερα όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής, οι κατατακτήριες δοκιμές θα γίνουν υπό βροχή, ενώ αναφέρονται προβλήματα σε αναμετάδοση και τηλεμετρία (προφανώς λόγω καιρού), αλλά και στον έλεγχο του DRS.

Στο μεταξύ η καταρρακτώδης βροχή καθυστέρησε για 30 λεπτά (ξεκίνησαν 08:30 ώρα Ελλάδος – 17:30 τοπική) την έναρξη των κατατακτήριων δοκιμών, αφού τόσο τα πιτ, όσο και κάποιες στροφές στην πίστα, θύμιζαν λίμνη!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε