Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Φορτούνα Σιτάρντ – Άγιαξ 0-5: Συνεχίζει τα «πάρτι» ο «Αίαντας»

Φορτούνα Σιτάρντ – Άγιαξ 0-5: Συνεχίζει τα «πάρτι» ο «Αίαντας»
Reuters Αρχείο

Διανύει μια απίστευτα παραγωγική περίοδο. Ο Άγιαξ πέρασε με 5-0 από την έδρα της Φορτούνα Σιτάρντ, σε ματς για την 6η αγωνιστική της Eredivisie. 21 γκολ σε 11 ημέρες πέτυχε ο “Αίαντας”.

Ο Άγιαξ δεν μοιάζει απλά… ασταμάτητος, αλλά “διαλύει” και κάθε ομάδα που πετυχαίνει μπροστά του αυτή την περίοδο. Οι πρωταθλητές της περσινής Eredivisie έκαναν… περίπατο στο Σιτάρντ κόντρα στη Φορτούνα την οποία «φιλοδώρησαν» με πέντε γκολ (5-0) στο πρώτο ματς της 6ης αγωνιστικής.

Ο Άγιαξ έτσι συνέχισε την ξέφρενη πορεία του, έχοντας σημειώσει ήδη 27 γκολ σε 6 ματς πρωταθλήματος και 21 τέρματα τις τελευταίες 11 ημέρες, σε όλες τις διοργανώσεις.

Η ομάδα του Έρικ τεν Χαγκ προέρχεται από το εντός έδρας 9-0 επί της Καμπούρ (πρωτάθλημα), από το εκτός έδρας 5-1 επί της Σπόρτινγκ Λισαβόνας (Champions League) και από ένα.. απλό 2-0 στην έδρα της Τσβόλε (πρωτάθλημα), την τελευταία μιάμιση εβδομάδα.

Ο «Αίαντας» είχε πέντε διαφορετικούς σκόρερ, καθώς βρήκαν… δίκτυα οι Μπεργκούις (11′), Μαζραουί (27′), Τάντιτς (38′), Κούντους (72′) και Ταλιαφίκο (77′) σε ένα πολύ εύκολο βράδυ τους πρωταθλητές.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις