Site icon NewsIT

Φούλαμ – Τσέλσι 2-1: Νέα ήττα για τους «μπλε» του Λονδίνου στην Premier League

13.01.2023 | 00:27
Φούλαμ – Τσέλσι 2-1: Νέα ήττα για τους «μπλε» του Λονδίνου στην Premier League

Soccer Football - Premier League - Fulham v Chelsea - Craven Cottage, London, Britain - January 12, 2023 Chelsea's Thiago Silva looks dejected after the match REUTERS/David Klein EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Η Τσέλσι παρέμεινε χωρίς νίκη για τέταρτο παιχνίδι στην Premier League, καθώς ηττήθηκε με 2-1 από τη Φούλαμ, σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος.

Ο Γουίλιαν άνοιξε το σκορ για τη Φούλαμ στο 25ο λεπτό, αλλά ο Κουλιμπαλί ισοφάρισε για την Τσέλσι στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Οι “μπλε” του Λονδίνου δεν κατάφεραν όμως να εκμεταλλευτούν το μομέντουμ, αφού στο 58′, ο Ζοάο Φέλιξ αποβλήθηκε στο ντεμπούτο στη νέα του ομάδα.

Η Φούλαμ είχε έτσι την ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο γκολ με τον Βινίσιους στο 73′ και να πάρει τη νίκη που τη βάζει σε “τροχιά” Ευρώπης στην Premier League. Αντίθετα, η Τσέλσι έχει πέσει στη 10η θέση και στο -10 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version