Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Για την πρωτιά! Αργεντινή – Ελλάδα (23.00)

ΦΩΤΟ FIBA.COM
ΦΩΤΟ FIBA.COM

Η Εθνική ομάδα εντυπωσίασε με την εμφάνισή της κόντρα στην Κροατία αλλά για να έχει αντίκρισμα το 76-65 επί των Κροατών, θα πρέπει να νικήσει και τους Αργεντινούς (23.00 LIVE NEWSIT/ANT1/OTE TV) στο τελευταίο ματς του δεύτερου ομίλου.

Η πρωτιά στο δεύτερο όμιλο του Μουντομπάσκετ θα κριθεί στον αγώνα της Εθνικής με την Αργεντινή. Η πρώτη θέση δεν εξασφαλίζει εύκολο αντίπαλο στη φάση των “16”, αφού τέτοιος δεν υπάρχει αλλά δίνει στην Ελλάδα τη δυνατότητα να κοιτάξει ακόμα πιο μακριά.

Η ομάδα που θα τερματίσει στην πρώτη θέση του δεύτερου ομίλου δεν θα συναντήσει στους “8”, αν περάσει, τους Ισπανούς και αυτό σίγουρα αυξάνει τις πιθανότητες για να βρεθεί στην τετράδα του Μουντομπάσκετ.

Αυτή τη στιγμή κανείς δεν σκέφτεται τόσο μακριά και οι παίκτες του Φώτη Κατσικάρη θέλουν να συνεχίσουν το ίδιο εντυπωσιακά και κόντρα στους Αργεντινούς.

Η παρέα του Σκόλα έχει επικρατήσει στις 2 τελευταίας αναμετρήσεις της Εθνικής (στους Ολυμπιακούς του 2004 και του 2008) και η Ελλάδα ψάχνει την… εκδίκηση.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 23.00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τον OTE TV και τον ΑΝΤ1 ενώ θα υπάρχει LIVE ενημέρωση από το NewsIt.

Η βαθμολογία του β ομίλου

1. Ελλάδα 8
2. Αργεντινή 7
3. Κροατία 6
4. Σενεγάλη 6
5. Πουέρτο Ρίκο 5
6. Φιλιππίνες 4

Μουντομπάσκετ: TOP 5 με… ιπτάμενο Παπανικολάου (VIDEΟ)

“Ισοπεδωτική” η Ισπανία! Έκανε… πλάκα στους πρωταθλητές Ευρώπης

Επίσημη αγαπημένη και… αγριεμένη!

Μουντομπάσκετ: Ο Μπαρέα έδωσε ελπίδες στο Πουέρτο Ρίκο

“Νυστέρι” για τον Σχορτσανίτη!

Για… πλάκα οι ΗΠΑ – “Φρένο” για Λιθουανία

Χειρουργείο για τον Μάικ Μπράμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε