Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μοίρασε φαγητό σε απόρους – video

Γιάννης Αντετοκούνμπο
Φωτογραφία twitter / Milwaukee Bucks ‏ @Bucks

Αν κάτι δεν ξεχνάει ποτέ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι πως πριν γίνει στα του NBA και οι εταιρίες “στρώνουν”… εκατομμύρια δολάρια στα πόδια του, εκείνος και η οικογένειά του είχαν περάσει δύσκολα.

Φόρεσε το σκουφάκι του, φόρεσε την ποδιά του και τα γάντια του και με το τεράστιο χαμόγελο που τον χαρακτηρίζει πήρε τη θέση του για να σερβίρει φαγητό. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε (μια ακόμα) κίνηση που προκαλεί συγκίνηση.

Μαζί με τη μητέρα του και την κοπέλα του, ο άσος των Μπακς συμμετείχε ενεργά στην προσφορά των Μπακς και της εταιρίας Pick ‘n Save Stores, που προσέφεραν 27.000 μερίδες σε απόρους.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε στο κέντρο απόρων St. Vincent De Paul, όχι μόνο για να βάλει τα προϊόντα που προσφέρθηκαν στις θέσεις τους αλλά και για να σερβίρει φαγητό. Μικροί και μεγάλοι ενθουσιάστηκαν όταν είδαν τον σταρ των Μπακς να τους σερβίρει το φαγητό τους.

«Σημαίνει πολλά για εμένα και την οικογένειά μου να προσφέρουμε, η Pick ‘n Save Stores και οι Μπακς συνεργάστηκαν για να προσφέρουμε 27.000 μερίδες φαγητού» είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, σημειώνοντας πως ήταν και για εκείνον μια «μεγάλη μέρα».

https://twitter.com/Bucks/status/1063234614905511938

Ο σταρ των Μπακς, εκτός από τη μητέρα του, είχε στο πλευρό του και τη σύντροφό του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις