Site icon NewsIT
00:07 Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2026

Γιώργος Μπαρτζώκας: «Βάλαμε 106 πόντους, αλλά πρέπει να προσέχουμε περισσότερο τα λάθη μας»

Οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού μετά το διπλό στην έδρα της Μπασκόνια

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στο Μπασκόνια - Ολυμπιακός / EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα με 106-89 την Μπασκόνια, στην πρεμιέρα της σεζόν στη Euroleague και ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το διπλό της ομάδας του, αλλά στάθηκε και στα λάθη των παικτών του.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας υπογράμμισε τη σημασία της νίκης στην πρώτη αγωνιστική της Euroleague, αλλά δεν απέλειψε και όσα δεν έγιναν όπως θα ήθελε στον Μπασκόνια – Ολυμπιακός.

Οι δηλώσεις του Μπαρτζώκα

«Πάντα το πρώτο ματς είναι περίεργο. Πάντα είναι σημαντικό και το κάναμε με νίκη εδώ στη Βιτόρια που δεν είναι εύκολη έδρα. Η Μπασκόνια έχει ταλέντο, καταφέραμε να βάλουμε 106 πόντους, κάναμε όμως λάθη και πρέπει να προσέχουμε περισσότερο. Θα γινόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα.

Η άμυνά μας, εκτός από το ξεκίνημα, ήταν πολύ καλή. Πήραμε ριμπάουντ, βάλαμε σουτ, είχαμε γρήγορες επιθέσεις και πρέπει να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί και στις δύο πλευρές του γηπέδου».

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version