Η οικογένεια της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ βρέθηκε στην αίθουσα VIP του ΟΑΚΑ για την Χριστουγεννιάτικη γιορτή της ομάδας.
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε το παρών και μάλιστα χαιρέτισε και ευχήθηκε σε όλους προσωπικά. Λίγο νωρίτερα, ο “Τίγρης” είχε σύσκεψη με τους Μπάγεβιτς και Μιλοβάνοβιτς για τα μετεγγραφικά της ομάδας.
Η Ένωση στοχεύει – σε πρώτη φάση – στην απόκτηση ενός αμυντικού χαφ και ενός επιθετικού, με τον Μιλοβάνοβιτς να έχει γεμάτη ατζέντα μετά τα ταξίδια που έκανε σε Ευρώπη και Βραζιλία.
Στο περιθώριο της Χριστουγεννιάτικης γιορτής, ο Τραϊανός Δέλλας θέλησε να στείλει τις ευχές του στον κόσμο της ομάδας, αλλά και να οριοθετήσει τους στόχους πλέον της ομάδας.
«Πέρυσι τέτοια εποχή λέγαμε ότι θέλαμε να βγούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από το μαύρο …τούνελ που έχει μπει η ομάδα. Τώρα έχει μείνει μόνο ένα εξάμηνο. Με υπομονή και πολλή σκληρή δουλειά μπορούμε να καταφέρουμε να ξαναβγάλουμε την ομάδα στο φως», τόνισε αρχικά ο προπονητής της Ένωσης, ο οποίος στη συνέχεια ευχήθηκε για τον κόσμο ό, τι πιο τετριμμένο, αλλά και ό, τι πιο σημαντικό:
«Το μεγαλύτερο αγαθό απ” όλα και πάνω απ” όλα είναι η υγεία. Όταν έχουμε υγεία μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα και γι” αυτό θέλω σε όλους να ευχηθώ υγεία και να είναι δίπλα στην ομάδα».
Σε ερώτηση για το …δώρο που περιμένει από τον Άη Βασίλη για την ΑΕΚ, ο τεχνικός του Δικεφάλου προσπάθησε να αποφύγει την απάντηση, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα δούμε, θα δούμε…»
