Site icon NewsIT

Γιοβάνοβιτς για το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: «Πρόκληση για όλους το ντέρμπι»

16.04.2022 | 23:46
Γιοβάνοβιτς για το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: «Πρόκληση για όλους το ντέρμπι»

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό (Κυριακή 17/4, 21:30, COSMOTESPORTS 1HD) στη Λεωφόρο, για την πέμπτη αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague, με τον Ιβάν Γιόβανοβιτς να τονίζει τη μεγάλη σημασία που έχει για όλο τον οργανισμό του Παναθηναϊκού το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο Σέρβος τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV και τόνισε πως για να εκπληρώσουν οι πράσινοι τους στόχους που έχει θέσει, θα πρέπει να παρουσιάσουν πολύ ανταγωνιστική εικόνα απέναντι στους Πειραιώτες.

“Πάντα είναι ένα ντέρμπι. Είναι ένα τεράστιο παιχνίδι και σίγουρα και οι δύο ομάδες θέλουν να το κερδίσουν. Υπ’ αυτή την άποψη πιστεύω δεν θα παίξει κανένα ρόλο το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός -λόγω των υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη- δεν έπαιξε στο προηγούμενο παιχνίδι του. Ούτε θα παίξει ρόλο το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός εδώ και αρκετό διάστημα έχει αποκτήσει πλεονέκτημα στην προσπάθειά του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος” ανέφερε αρχικά ο Γιοβάνοβιτς και πρόσθεσε:

“Σε όλους αρέσει να παίζουν στα μεγάλα παιχνίδια και σε γήπεδα που έχουν πλέον κόσμο. Άρα είναι μία πρόκληση για όλους να γίνει ένα καλό παιχνίδι, με όλη τη σημασία του ντέρμπι που διαχρονικά έχουν αυτές οι δύο ομάδες. Πρέπει για τους στόχους που έχουμε να είμαστε σε πολύ καλό αγωνιστικό επίπεδο”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version