Site icon NewsIT
23:58 Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

“Γκρέμισε” ό,τι έχτισε η Κύπρος! Σκόραρε ο Αφελάι (VIDEO)

H Κύπρος γνώρισε εντός έδρας ήττα με 2-1 από το Ισραήλ και δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στη μεγάλη νίκη που είχε πάρει στη Βοσνία. Αγχωτικές νίκες για Ολλανδία και Ιταλία. Έβαλε 6 γκολ το Βέλγιο.

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής των προκριματικών του Euro 2016

1ος όμιλος

H Ολλανδία θα περίμενε κανείς να είχε ευκολότερο έργο απέναντι στο Καζακστάν αλλά το γκολ του Αμπντουλιν στο πρώτο μέρος έβαλε δύσκολα στους Οράνιε. Ο Χούντελαρ ισοφάρισε και τη λύση της έδωσε ο Αφελάι στο 82′. Ο Φαν Πέρσι σφράγισε τη νίκη της ομάδας του.

Λετονία – Ισλανδία 0-3 (66′ Σίγκουρντσον, 77′ Γκούναρσον, 90′ Γκίσλασον)
Ολλανδία – Καζακστάν 3-1 (62′ Χούντελαρ, 82′ Αφελάι, 89′ Φαν Πέρσι – 17′ Αμπντουλίν)
Τουρκία – Τσεχία 1-2 (8′ Μπουλούτ – 16′ Σιβόκ, 58′ Ντοκάλ)

2ος όμιλος

Η Κύπρος δεν τα κατάφερε απέναντι στο Ισραήλ αν και στο τέλος είχε μεγάλη ευκαιρία να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία. Η ήττα αυτή ήρθε ένα μήνα μετά το μεγάλο διπλό κόντρα στη Βοσνία.

Βέλγιο – Ανδόρα 6-0 (31′ πεν., 34′ Ντε Μπράινε, 37′ Σαντλί, 59′ Οριζί, 65′,68′ Μέρτενς)
Κύπρος – Ισραήλ 1-2 (67′ Μκρίδης – 38′ Νταμάρι, 45′ Μπεν Χαΐμ)
Ουαλία – Βοσνία 0-0

8ος όμιλος

Ο Κιελίνι ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο ματς της Ιταλίας με το Αζερμπαϊτζάν. Ο αμυντικός της Γιουβέντους σημείωσε και τα τρία γκολ του αγώνα. Τα δύο στη σωστή εστία και το ένα στην εστία της ομάδας του.

Βουλγαρία – Κροατία 0-1 (36′ Μποντούροφ αυτ.)
Ιταλία – Αζερμπαϊτζάν 2-1 (44′, 82′ Κιελίνι – 77′ Κιελίνι αυτ.)
Μάλτα – Νορβηγία 0-3 (22′ Ντέλι, 26′ και 49′ Κινγκ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version