Site icon NewsIT

Η UEFA φέρεται να καταλήγει σε Final 8 με έδρα την Πορτογαλία για το Champions League

02.06.2020 | 16:18
Champions League

Τη λύση του Final-8 φαίνεται πως θα υιοθετήσει η UEFA όσον αφορά το φετινό Champions League, με δημοσιεύματα να αναφέρουν πως η Πορτογαλία θα είναι η χώρα που θα φιλοξενήσει τη διοργάνωση.

Ο κορονοϊός έχει αναγκάσει τους ιθύνοντες των ποδοσφαιρικών διοργανώσεων να εκπονήσουν διάφορα πλάνα έκτακτης ανάγκης προκειμένου να ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν ομαλά.

Με δεδομένο ότι στο Champions League εκκρεμούν τέσσερις ρεβάνς για τη φάση των “16”, οι διπλοί προημιτελικοί και ημιτελικοί, καθώς και ο τελικός, η UEFA φαίνεται να καταφεύγει στη λύση που ακούγεται εδώ και καιρό και περιλαμβάνει ένα Final-8 από τα προημιτελικά κι έπειτα, με επικρατέστερη χώρα φιλοξενίας την Πορτογαλία.

Στο μυαλό των ανθρώπων της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας υπήρχαν διάφορες επιλογές -μεταξύ των οποίων η Γερμανία, η Πολωνία, η Τουρκία αλλά και η Ελλάδα- αλλά σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα η Λισσαβώνα και το γήπεδο “Ζοσέ Αλβαλάδε” φαίνεται πως παίρνουν το χρίσμα.

Άξιο αναφοράς είναι ότι ενώ δυνατοί υποψήφιοι παραμένουν τόσο η Μαδρίτη όσο και το Μόναχο, φαίνεται πως η Κωνσταντινούπολη -όπου ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί ο φετινός τελικός υπό κανονικές συνθήκες- μένει εκτός.

Σε κάθε περίπτωση οι τελικές αποφάσεις αναμένεται να γίνουν γνωστές στις 17 Ιουνίου, τόσο για το Champions League όσο και για το Europa League.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version