Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε ρεκόρ οπαδών σε ψηφοφορία για το νέο γήπεδο – Αυτό θα είναι το παρκέ (pic)

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε ρεκόρ οπαδών σε ψηφοφορία για το νέο γήπεδο – Αυτό θα είναι το παρκέ (pic)
ΦΩΤΟ ΚΑΕ ΑΕΚ

Οι φίλοι της ΑΕΚ έχουν ενθουσιαστεί με τη “μετακόμιση” της ομάδας μπάσκετ στο νέο γήπεδο στα Άνω Λιόσια και το δείχνουν με κάθε τρόπο, όπως επιβεβαίωσε και η πρόσφατη ψηφοφορία που διοργάνωσε η “κιτρινόμαυρη” ΚΑΕ.

Σε αυτή ζήτησε από τους οπαδούς της ΑΕΚ να επιλέξουν το παρκέ που θα χρησιμοποιηθεί στο νέο γήπεδο της ομάδας και συνολικά 52.720 φίλοι της ομάδας, εξέφρασαν τη δική τους άποψη. Αυτό ήταν μάλιστα νούμερο ρεκόρ για τα social media της Ένωσης, όπως ανακοίνωσε η ίδια η ΚΑΕ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ

Η ΑΕΚ BC ανακοινώνει, ότι ολοκληρώθηκε σήμερα, στις 18:15, η ψηφοφορία για το παρκέ, που θα τοποθετηθεί στο «Παλάτι» της «Βασίλισσας», στα Άνω Λιόσια.

Η ΑΕΚ ΒC αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς τους 52.720 φίλους της Ομάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στη διαδικασία. Ο αριθμός-ρεκόρ στα Social Media της ΑΕΚ BC αποτυπώνει προδήλως το έντονο ενδιαφέρον του κόσμου για τα δρώμενα στη «Βασίλισσα», αλλά κυρίως για τη στέγασή της σε γήπεδο εφάμιλλο της ένδοξης ιστορίας της. Χαρακτηριστικό είναι, ότι μόλις το πρώτο τρίωρο μετά την ανάρτηση της ψηφοφορίας 30.000 φίλοι έσπευσαν να ψηφίσουν για το παρκέ προτίμησής τους, γεγονός που ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Το νέο παρκέ στο γήπεδο της ΑΕΚ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις