Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Η ΑΕΚ ανανέωσε με Σωκράτη Οφρυδόπουλο, αναλαμβάνει τις Ακαδημίες ο Ηλίας Κυριακίδης

Η ΑΕΚ ανανέωσε με Σωκράτη Οφρυδόπουλο, αναλαμβάνει τις Ακαδημίες ο Ηλίας Κυριακίδης
Intime.gr

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος… έπεισε τους ανθρώπους της ΑΕΚ, με τη δουλειά που έκανε και θα συνεχίσει στη δεύτερη ομάδα της Ένωσης. Τέλος ο Παναγιωταράς. “Αφεντικό” ο Ηλίας Κυριακίδης στις Ακαδημίες των ¨κιτρινόμαυρων”.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος θα παραμείνειστην ΑΕΚ. Ο Έλληνας τεχνικός -ανέλαβε ως υπηρεσιακός στην πρώτη ομάδα μετά την αποχώρηση του Αργύρη Γιαννίκη- επέκτεινε το συμβόλαιό του με τους «κιτρινόμαυρους» ως το καλοκαίρι του 2024.

Ο Οφρυδόπουλος επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ Β’ και δήλωσε πως είναι μεγάλη τιμή του που παραμένει στην Ένωση. Παράλληλα, στην ανακοίνωση γίνεται γνωστό πως από την ομάδα αποχωρεί ο Νίκος Παναγιωτάρας.

Η σχετική ενημέρωση

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο έως το καλοκαίρι του 2024. Ο 48χρονος τεχνικός επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ Β.

Έπειτα από την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος δήλωσε στο aekfc.gr: «Είναι μεγάλη μου τιμή που θα συνεχίσω να υπηρετώ την ΑΕΚ. Με δουλειά, ήθος, σοβαρότητα, υπευθυνότητα και ειλικρίνεια προς τον κόσμο της, αλλά και προς όσα πρεσβεύει το έμβλημα της».

Παράλληλα, η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Νίκο Παναγιωτάρα, τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του στον σύλλογο και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Ηλίας Κυριακίδης στις Ακαδημίες

Ένα πρόσωπο ευρείας αποδοχής, αναλαμβάνει ηγετικό ρόλο στις ακαδημίες της ΑΕΚ. Ο Ηλίας Κυριακίδης θα είναι πλέον υπεύθυνος όλου του αναπτυξιακού οικοδομήματος της Ένωσης.

Μετά από άριστη παρουσία στο δίκτυο συνεργαζόμενων ακαδημιών, αλλά κυρίως μετά τις εξαιρετικές εντυπώσεις που άφησε ως βοηθός του Σωκράτη Οφρυδόπουλου στην πρώτη ομάδα, ο Κυριακίδης είναι ο άνθρωπος που θα αναλάβει να δώσει νέα πνοή στα Σπάτα.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής Ακαδημιών, Ηλίας Καλοπήτας, δεν θα έχει πλέον εκτελεστικό ρόλο και μένει να δούμε αν θα παραμείνει ως προπονητής της νέας Κ19.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις