Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Η ΑΕΛ πέρασε στα χέρια του Αχιλλέα Νταβέλη και οι φίλοι της το πανηγύρισαν στη Λάρισα

Η ΑΕΛ πέρασε στα χέρια του Αχιλλέα Νταβέλη και οι φίλοι της το πανηγύρισαν στη Λάρισα
Intime.gr

Αλλαγή… σελίδας στην ΑΕΛ! Ο Αχιλλέας Νταβέλης είναι ο νέος ιδιοκτήτης των “βυσσινί”, μετά από την συμφωνία που είχε με τον Αλέξη Κούγια.

Αλέξης Κούγιας και Αχιλλέας Νταβέλης ήρθαν σε συμφωνία για την πώληση της ΠΑΕ ΑΕΛ στον πρόεδρο του Ομίλου Animus και της 21admedia.

Η συνάντηση των δύο ανδρών έγινε στην αίθουσα του Επιμελητηρίου της Λάρισας, ενώ στη συνέχεια ο Αλέξης Κούγιας, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου με τον νέο ιδιοκτήτη της Θεσσαλικής ομάδας στο πλευρό του.

«Σήμερα είναι πολύ μεγάλη μέρα για την ΑΕΛ και μια πολύ στενάχωρη μέρα για εμένα. Συμπληρώνονται ακριβώς επτά χρόνια, από την ημέρα που μετά από επίμονες αναζητήσεις του προηγούμενου προέδρου, Βαγγέλη Πλεξίδας, συμφωνήσαμε την αγορά των μετοχών από εμένα» ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας.

Στην συνέχεια επισήμανε: «Συμπληρώνονται λοιπόν ακριβώς επτά χρόνια, γι’ αυτό τον λόγο είχα ορίσει την σημερινή μέρα, για την ανακοίνωση των αποφάσεων μου. Όμως σήμερα είναι πολύ σημαντική μέρα για την ΑΕΛ, όπως και για την οικογένεια που γίνεται ιδιοκτήτης. Να ευχηθώ χρόνια πολλά στον Αχιλλέα Νταβέλη, που σήμερα συμπληρώνει το 52 του χρόνια. Είναι σημαντική μέρα για αυτόν, είναι σημαντική μέρα για την οικογένεια του, αλλά κυρίως είναι σημαντική ημέρα για την ΑΕΛ μας».

Από την πλευρά του ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ τόνισε ότι «Η ΑΕΛ ανήκει πλέον σε εσάς». Έκανε λόγο για «κοινωνικό συμβόλαιο» και κάλεσε τους πάντες να βρεθούν δίπλα στην ομάδα, ξεχνώντας ότι έχει συμβεί τα προηγούμενα χρόνια. Τόνισε ότι την επόμενη χρονιά η ομάδα θα αγωνιστεί στο στάδιο Αλκαζάρ και ότι θα δωρίσει ένα ποσοστό μετοχών στον Δήμαρχο Λαρισαίων, θέλοντας να ξεκινήσει ο δήμαρχος μία μεγάλη προσπάθεια ούτως ώστε το AEL FC ARENA να περάσει στη δικαιοδοσία του.

Ο κ. Νταβέλης τόνισε ότι άμεσα θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας αποκαλύπτοντας ότι θα δοθεί ένα ποσοστό διαρκείας σε παιδιά πρώτων τάξεων γυμνασίων του νομού, ενώ… έκλεισε την ομιλία του λέγοντας ότι μοναδικός στόχος είναι η επιστροφή της ΑΕΛ στο χώρο που ανήκει.

Η είδηση της αλλαγής σελίδας στην ΠΑΕ ΑΕΛ έβγαλε στην Κεντρική Πλατεία τους Λαρισαίους φιλάθλους, οι οποίοι ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις