Site icon NewsIT
22:37 Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Η Αϊντχόφεν ισοφάρισε με μια… μέρα καθυστέρηση και προκρίθηκε!

Το «Αντόνιο Κοΐμπρα» σήμερα μπορούσε να φιλοξενήσει αγώνα κι έτσι συνεχίστηκε η αναμέτρηση της Εστορίλ με την Αϊντχόφεν. Παίχτηκαν τα υπόλοιπα 45 λεπτά του αγώνα κι οι Ολλανδοί αν και μπήκαν στο γήπεδο με το εις βάρος του 3-2 ισοφάρισαν και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του Europa League, αφήνοντας τους Πορτογάλους εκτός.

ΦΩΤΟ Reuters

ΦΩΤΟ Reuters

Το βράδυ της Πέμπτης, η Αϊντχόφεν προηγήθηκε δύο φορές με τους Ντεπάι (6′) και Νάρσινγκ (14′), αλλά η Εστορίλ ισοφάρισε με τους Τοζέ (12′), Κούτσα (30′) και πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Ντιόγκο Αμάδο (39′).

Οι Ολλανδοί… απάντησαν στο 82… με μια ημέρα καθυστέρηση! Ο Βαϊνάλτουμ εκμεταλλεύτηκε σύγχυση στην άμυνα της Εστορίλ και μετά την ασίστ του Κίζεκ διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

ΕΣΤΟΡΙΛ: Κίεζεκ, Ταβάρες, Λουίζ, Ράφαελ, Φερνάντες (86′ Αρτούρο), Εσίτι, Αμάντο, Τοζέ, Κλέμπερ, Σεμπά, Κούτσα

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Ζόετ, Ρεκίκ, Αρίας, Μπρούμα, Βίλεμς, Μάχερ (78′ Χέντριξ), Βαϊνάλτουμ, Γκουαρδάδο, Ντεπάι, Ντε Γιονγκ (88′ Ισιμάτ-Μιρίν), Νάρσινγκ (83′ Λοκάντια).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version