Site icon NewsIT

Η Άρσεναλ απομακρύνεται από την Ευρώπη (video)

06.02.2021 | 16:29
Η Άρσεναλ απομακρύνεται από την Ευρώπη (video)

Soccer Football - Premier League - Aston Villa v Arsenal - Villa Park, Birmingham, Britain - February 6, 2021 Aston Villa's Ollie Watkins in action with Arsenal's Gabriel Magalhaes Pool via REUTERS/Nick Potts EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Τρίτη σερί αγωνιστική για την Άρσεναλ μακριά από τα «τρίποντα». Οι «κανονιέρηδες» ηττήθηκαν στην έδρα της Άστον Βίλα (1-0) και δείχνουν να δυσκολεύονται υπερβολικά για να προλάβουν το «τρένο» της Ευρώπης.

Η Άρσεναλ ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της Άστον Βίλα, αποτέλεσμα που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την προσπάθεια της για έξοδο στην Ευρώπη, τη νέα σεζόν.

Το «τρίποντο» αυτό ανέβασε τους «χωριάτες» στους 35 βαθμούς –μετά από 21 ματς- και στο +4 από την Άρσεναλ, που όμως έχει δώσει 23 αγώνες.

Η νίκη των γηπεδούχων ήρθε… νωρίς. Το γκολ του Γουότκινς –μόλις στο 2’- ήταν αρκετό για να… βυθίσει βαθμολογικά τους «κανονιέρηδες» και να δώσει ευρωπαϊκή «αύρα» στην ομάδα του (στο -3 από την πρώτη πεντάδα, χωρίς όμως να έχουν γίνει όλα τα ματς της αγωνιστικής).

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version