Site icon NewsIT

Η Ατλέτικο Μαδρίτης «λύγισε» με 10 παίκτες την Εσπανιόλ χάρη σε πέναλτι στο 100ο λεπτό

17.04.2022 | 19:51
Η Ατλέτικο Μαδρίτης «λύγισε» με 10 παίκτες την Εσπανιόλ χάρη σε πέναλτι στο 100ο λεπτό

Soccer Football - LaLiga - Atletico Madrid v Espanyol - Wanda Metropolitano, Madrid, Spain - April 17, 2022 Atletico Madrid's Yannick Carrasco celebrates scoring their second goal with Marcos Llorente REUTERS/Juan Medina

Μετά από ένα επεισοδιακό παιχνίδι, η Ατλέτικο Μαδρίτης κατάφερε να πάρει νίκη τετράδας επί της Εσπανιόλ, επικρατώντας με 2-1, χάρη σε ένα πέναλτι στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε προηγήθηκε στο ματς με γκολ του Καράσκο στο 52′, αλλά στο 71′ έμεινε με παίκτη λιγότερο, αφού ο Κοντογκμπιά δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν μάλιστα αμέσως μετά, με τον Ραούλ Ντε Τόμας και “άγγιξαν” το θετικό αποτέλεσμα στο Wanda Metropolitano.

Ο σκόρερ όμως έκανε χέρι στο 99′, το οποίο και ανέδειξε το VAR, με αποτέλεσμα ένα πέναλτι, το οποίο και εκτέλεσε εύστοχα ο Καράσκο για το δεύτερο δικό του γκολ, αλλά και της ομάδας του, που τη χάρισε μία σπουδαία νίκη. Κι αυτό γιατί η Ατλέτικο Μαδρίτης βρέθηκε στο +3 από τη Ρεάλ Μπέτις της στην 4η θέση της “La Liga”, ισοβαθμώντας όμως και με τη Σεβίλλη και την Μπαρτσελόνα, πίσω μόνο από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version