Site icon NewsIT

Η Λίβερπουλ θα σηκώσει την κούπα σε ειδικό βάθρο μπροστά στο άδειο KOP

15.07.2020 | 13:28
Η Λίβερπουλ θα σηκώσει την κούπα σε ειδικό βάθρο μπροστά στο άδειο KOP

Soccer Football - Premier League - Liverpool v Burnley - Anfield, Liverpool, Britain - July 11, 2020 General view inside the stadium before the match, as play resumes behind closed doors following the outbreak of the coronavirus disease (COVID-19) Pool/REUTERS/Clive Brunskill EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Τον πρώτο της τίτλο πρωταθλήματος μετά από 30 χρόνια ετοιμάζεται να πανηγυρίσει και τυπικά η Λίβερπουλ, με την γιορτή όμως να σχεδιάζεται χωρίς οπαδούς λόγω του κορονοϊού.

Στις 19 Ιουλίου η Λίβερπουλ θα αντιμετωπίσει στο “Άνφιλντ” την Τσέλσι, στην τελευταία αγωνιστική της Premier League, την κορυφή της οποίας κατέκτησε ξανά μετά από 30 ολόκληρα χρόνια. Εκείνη την ημέρα αναμένεται να γίνει και η απονομή του τροπαίου στους “κόκκινους”, οι οποίοι σχεδιάζουν τη γιορτή, από την οποία όμως θα απουσιάσουν οι φίλαθλοι της ομάδας.

Η απονομή αναμένεται να πραγματοποιηθεί σε ειδικό βάθρο που θα στηθεί μπροστά στο θρυλικό πέταλο KOP, ενώ την ίδια στιγμή, τα φώτα του γηπέδου θα κλείσουν και θα ακολουθήσει ένα εντυπωσιακό σόου πυροτεχνημάτων καλύπτοντας όσο γίνεται την απουσία του κόσμου από τις κερκίδες.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version