Site icon NewsIT

Η Μπάγερν Μονάχου καθάρισε την Αλ Αχλί κι ετοιμάζεται για το ασύλληπτο 6/6 (video)

08.02.2021 | 22:30
Η Μπάγερν Μονάχου καθάρισε την Αλ Αχλί κι ετοιμάζεται για το ασύλληπτο 6/6 (video)

Soccer Football - Club World Cup - Semi Final - Al Ahly v Bayern Munich - Al Rayyan Stadium, Al Rayyan, Qatar - February 8, 2021 Bayern Munich's Robert Lewandowski celebrates scoring their first goal REUTERS/Mohammed Dabbous

Το τρένο της Μπάγερν Μονάχου δεν έχει στάση ούτε στο Κατάρ. Οι πρωταθλητές Ευρώπης πήραν το εισιτήριο για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, επικρατώντας της Αλ Αχλί με 2-0.

Με τα γκολ του μεγάλου της αστεριού, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στο 17΄ και 86΄ οι Βαυαροί πήραν τη νίκη και προκρίθηκαν στον τελικό, όπου στις 11 Φεβρουαρίου θα αντιμετωπίσουν την Τίγκρες, η οποία χθες (7/02) με το ίδιο σκορ είχε αποκλείσει το φαβορί, Παλμέιρας.

Στη δεύτερη παρουσία της στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Μπάγερν θα έχει την ευκαιρία να κάνει το 2Χ2, καθώς είχε κατακτήσει το τρόπαιο πριν από 8 χρόνια και συγκεκριμένα το 2013 όταν επικράτησε στον καταληκτικό αγώνα με 2-0 της Ράτζα Κασαμπλάνκα.

Η 6η παρουσία της Αλ Αχλί στη διοργάνωση δεν θα στεφθεί με το πρώτο της τρόπαιο, μιας και η καλύτερη θέση που έχει πάρει έως τώρα είναι η 3η, το 2006, όταν νίκησε στο «μικρό» τελικό την Κλαμπ Αμέρικα (Μεξικό) με 2-1.

Πλέον, η Μπάγερν κυνηγάει κάτι ασύλληπτο, θέλοντας να κάνει το 6/6. Κατέκτησε το 2020 πρωτάθλημα (Bundesliga), Κύπελλο (DFB Pokal), Champions League, γερμανικό Super Cup, ευρωπαϊκό Super Cup. Δεν αργεί και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Δείτε τα highlights του αγώνα:

Al Ahly vs Bayern Munich 0-2 Extended Highlights & Goals 2021

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version