Site icon NewsIT

Η Ουκρανία ζήτησε αναβολή των μπαράζ για το Μουντιάλ 2022

03.03.2022 | 21:14
Η Ουκρανία ζήτησε αναβολή των μπαράζ για το Μουντιάλ 2022

Soccer Football - Premier League - Everton v Manchester City - Goodison Park, Liverpool, Britain - February 26, 2022 Everton's Richarlison draped in a Ukraine flag before the match Action Images via Reuters/Jason Cairnduff EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Ο πόλεμος της Ρωσίας με την Ουκρανία έχει δημιουργήσει αναστάτωση και στον παγκόσμιο αθλητισμό, με πολλούς αγώνες να έχουν αναβληθεί και πλήθος ομοσπονδιών να αποβάλουν τις ρωσικές ομάδες από τις διοργανώσεις τους.

Σχετικά προβλήματα αντιμετωπίζουν όμως και οι ουκρανικές ομάδες, με την ομοσπονδία της χώρας να ζητά την αναβολή και του αγώνα της Εθνικής Ομάδας στα μπαράζ για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.

Το πρώτο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 24 Μαρτίου, στο Χάμπτεν Παρκ της Σκωτίας, κόντρα στην εθνική ομάδα των Σκωτσέζων, αλλά με τα σημερινά δεδομένα, μοιάζει δύσκολο για τους Ουκρανούς να καταφέρουν να δώσουν το “παρών”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version