Site icon NewsIT

Η Στουτγκάρδη αγοράζει τον Ντίνο Μαυροπάνο από την Άρσεναλ με σχεδόν 6 εκατομμύρια ευρώ

16.05.2022 | 16:52
Η Στουτγκάρδη αγοράζει τον Ντίνο Μαυροπάνο από την Άρσεναλ με σχεδόν 6 εκατομμύρια ευρώ

Soccer Football - Bundesliga - Hertha BSC v VfB Stuttgart - Olympiastadion, Berlin, Germany - April 24, 2022 VfB Stuttgart's Konstantinos Mavropanos in action with Hertha BSC's Maximilian Mittelstadt REUTERS/Annegret Hilse DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO.

Η Στουτγκάρδη εξασφάλισε την τελευταία αγωνιστική την παραμονή της στην Bundesliga και έτσι είναι υποχρεωμένη πια να ολοκληρώσει την αγορά του Ντίνου Μαυροπάνου από την Άρσεναλ.

Ο διεθνής αμυντικός πραγματοποίησε φοβερή χρονιά στη Γερμανία, με 31 συμμετοχές και 4 γκολ, με αποτέλεσμα να θεωρείται δεδομένη η ενεργοποίηση της οψιόν του, αλλά οι Σουηβοί θα χρειαστεί να πληρώσουν παραπάνω τους “κανονιέρηδες”.

Κι αυτό γιατί ο δανεισμός του Μαυροπάνου περιλάμβανε και μία σειρά από μπόνους, μεταξύ των οποίων για τις εμφανίσεις του και την παραμονή της ομάδας στην Bundesliga. Ως εκ τούτου, η μετεγγραφή αναμένεται να κοστίσει κοντά στα 6 εκατομμύρια ευρώ.

Μόνο σίγουρο δεν είναι όμως ότι ο πρώην αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα θα παραμείνει στη Στουτγκάρδη, αφού υπάρχουν φήμες για προτάσεις άνω των 20 εκατομμυρίων ευρώ και έτσι μία νέα μετεγγραφή μοιάζει πιθανή.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version