Site icon NewsIT

Η σύζυγος του Φάμπρεγκας “επιτέθηκε” στην Μισέλ Ομπάμα – (pic)

19.08.2020 | 11:39
Η σύζυγος του Φάμπρεγκας “επιτέθηκε” στην Μισέλ Ομπάμα – (pic)

Former first lady Michelle Obama speaks in a frame grab from the live video feed of the all virtual 2020 Democratic National Convention as participants from across the country are hosted over video links to the originally planned site of the convention in Milwaukee, Wisconsin, U.S. August 17, 2020. 2020 Democratic National Convention/POOL via REUTERS

Η Ντανιέλα Σέμαν τα… έχωσε στην πρώην “πρώτη” κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών, Μισέλ Ομπάμα, με μήνυμά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η σύζυγος του Σεσκ Φάμπρεγκας σχολίασε μια ανάρτηση του BBC για την εμφάνιση της Μισέλ Ομπάμα στο συνέδριο των Δημοκρατικών, εκεί όπου η πρώην “πρώτη” κυρία των ΗΠΑ κατήγγειλε τη συμπεριφορά του Ρεπουμπλικάνου προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ.

“Ο σύζυγος σου ήταν ο χειρότερος πρόεδρος στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών. Χρηματοδοτούσε τρομοκράτες για χρόνια, ο σύζυγος σου είναι ο υπεύθυνος για τον θάνατο χιλιάδων παιδιών στην Συρία, το Ιράκ, την Υεμένη και τώρα το Λίβανο, για συμφωνίες με τρομοκράτες… Πήγαινε σπίτι Μισέλ, φτάνει με την υποκρισία», έγραψε η Ντανιέλα Σέμαν, η οποία έχει καταγωγή από τον Λίβανο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version