Site icon NewsIT

Η Τσέλσι… επέστρεψε! Έριξε “τεσσάρα” στην Κρίσταλ Πάλας (video)

03.10.2020 | 18:34
Η Τσέλσι… επέστρεψε! Έριξε “τεσσάρα” στην Κρίσταλ Πάλας (video)

Soccer Football - Premier League - Chelsea v Crystal Palace - Stamford Bridge, London, Britain - October 3, 2020 Chelsea manager Frank Lampard celebrates with Ben Chilwell after the match Pool via REUTERS/Neil Hall EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Η Τσέλσι “έσβησε” τον αποκλεισμό από την Τότεναμ στο Λιγκ καπ Αγγλίας, αλλά και τα δύο… ανεπιτυχή παιχνίδια πρωταθλήματος, επικρατώντας στο Λονδίνο της Κρίσταλ Πάλας με 4-0.

Άνετη νίκη για την Τσέλσι σε ματς για την 4η αγωνιστική της Premier League. Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ επικράτησε με 4-0 της Κρίσταλ Πάλας, στο «Στάμφορντ Μπριτζ», δείχνοντας να.. ξεπερνά τα τελευταία ανεπιτυχή της αποτελέσματα.

Η Τσέλσι ήταν σαφώς καλύτερη και έφθασε εύκολα στη νίκη, με τον Ζορζίνιο να ευστοχεί σε δύο πέναλτι (78′, 82′). Το… δρόμο για τη νίκη άνοιξε στο 50’ ο Τσίλγουελ, στο πρώτο του παιχνίδι με τη φανέλα των “μπλε” στην Premier League. Στο 66’ ο ίδιος παίκτης έβγαλε την ασίστ στον Ζούμα, ο οποίος με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα των “μπλε”.

Ήταν το πρώτο “τρίποντο” για τους Λονδρέζους μετά το «διπλό» στην πρεμιέρα της Premier League (3-1 επί της Μπράιτον). Ακολούθησε η εντός έδρας ήττα από την Λίβερπουλ (0-2) και το εκτός έδρας 3-3 με την Γουέστ Μπρομ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version