Site icon NewsIT

Ηρακλής: Αυτεπάγγελτη δίωξη κατά Παπαθανασάκη!

05.12.2016 | 12:17
ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Από το κακό στο χειρότερα πάνε τα πράγματα στον Ηρακλή. Αυτεπάγγελτη δίωξη κατά των μελών του ΔΣ της ΠΑΕ έγινε από τον εισαγγελέα. Κάλεσμα για... πόλεμο από τους οργανωμένους, για το κλείσιμο του “Καυτανζογλείου” Σταδίου.

Αιτία για την αυτεπάγγελτη δίωξη κατά των μελών του ΔΣ της ΠΑΕ Ηρακλής είναι η παραβίαση των όρων των μέτρων τάξης του σημερινού αγώνα Ηρακλής – ΠΑΣ Γιάννινα σε σύσκεψη της 30ης Νοεμβρίου. Ήδη οι αρχές αναζητούν τον Σπύρο Παπαθανασάκη για να περάσει από διαδικασία αυτοφώρου.

Υπενθυμίζεται πως η διοίκηση του “Γηραιού” αποφάσισε να βάλει λουκέτο στις θύρες του “Καυτανζογλείου”, αποκλείοντας τον κόσμο από το γήπεδο για την αναμέτρηση με τους Ηπειρώτες, λόγω των οικονομικών προστίμων που δέχεται ο σύλλογος στα εντός έδρας παιχνίδια, με τους ανθρώπους της ΠΑΕ να τονίζουν πως στόχος τους είναι να προβούν σε βελτιωτικές κινήσεις στο γήπεδο, το οποίο ανήκει στη ΓΓΑ.

Πλέον, υπάρχουν νέα δεδομένα σε αυτό το θέμα, αφού στη νέα σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας -το πρωί της Δευτέρας- αποφασίστηκε τελικά να κλειδωθεί η θύρα 10 και να παραμείνει κλειστή για τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας, υπό το φόβο ακραίων αντιδράσεων. Αντίθετα, το υπόλοιπο γήπεδο αναμένεται να ανοίξει κανονικά. Άλλωστε η επιτροπή γηπέδου δεν θα επέτρεπε τη διεξαγωγή του αγώνα χωρίς κόσμο.

Την ίδια ώρα, οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Ηρακλή κάλεσαν τους απλούς φίλους της ομάδας να ενώσουν τις φωνές τους, με τις δικές τους και να διαμαρτυρηθούν για το κλείσιμο του “Καυτανζογλείου” Σταδίου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: “Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;” Πολέμα!

Πολέμα λαέ του ΗΡΑΚΛΗ όπως κάνεις εδώ και δεκαετίες. Όπως εσείς οι μεγαλύτεροι σε ηλικία, μας μάθατε να κάνουμε. Όπως εσείς οι μικρότεροι σε ηλικία, πρέπει να μάθετε να κάνετε.

Πολέμα λαέ του ΗΡΑΚΛΗ όπως μόνο εσύ ξέρεις. Όπως έκανες εχθρούς και «φίλους» να σε παραδεχτούν και να σε ζηλέψουν κι ας μην έζησες τις χαρές τους.

Πολέμα για το πάθος σου λαέ του ΗΡΑΚΛΗ, όχι με νηφάλια, αναιμικιά, ουδέτερη, πάνω από τα πάθη αρετή. Παρά με άλλο σφοδρότερο πάθος.

Δευτέρα 5/12, στις 16:00 στο Κατσάνειο σε περιμένει άλλη μια μάχη. Όχι η τελευταία, αλλά σίγουρα κομβική!!!

Δήλωσε παρών με όλη σου τη ψυχή!!! Και επιτέλους ας γίνουν, οι φίλοι συνοδοιπόροι στον αγώνα, και οι αδιάφοροι ας γίνουν εχθροί!!!».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version