Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Ηρακλής : Ξεπερασμένες οι μεθοδεύσεις του Κομπότη

Απάντηση σε έντονοι ύφος από τον Ηρακλή στον Λεβαδειακό
Απάντηση σε έντονοι ύφος από τον Ηρακλή στον Λεβαδειακό, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο “γηραιός” απάντησε επίσημα στα όσα είπε ο πρόεδρος του Λεβαδειακού για αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο παιχνίδι των δύο ομάδων το Σάββατο, στη Θεσσαλονίκη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής :

 
“Οι από τον κ. Κομπότη πηγάζουσες μεθοδεύσεις, αυτού του είδους, περί δήθεν ‘ανωνύμων απειλητικών τηλεφωνημάτων’ και ‘εξωαγωνιστικών κινδύνων’, είναι ξεπερασμένες και αναδεικνύουν την άλλη όψη της αντίληψης, που έχει για τα πράγματα, καθώς δεν διατηρεί το σθένος να αντιμετωπίσει την ωμή αγωνιστική πραγματικότητα.

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ και ο κόσμος του, σε μεγάλο βάθος χρόνου, όταν ακόμη ο Λεβαδειακός δεν υπήρχε, έχουν εμπράκτως αποδείξει το σεβασμό στις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι. Ο επίσημος ΗΡΑΚΛΗΣ και ο κόσμος του θα διαψεύσουν τον κ. Κομπότη και τους ‘φόβους’ του, διασφαλίζοντας την διεξαγωγή του αγώνα, μακριά από παραβατικές συμπεριφορές. Αυτές οι μέθοδοι στοχεύουν στην δημιουργία τυφλού φανατισμού και στην πρόκληση καταστάσεων, οι οποίες θα οδηγήσουν στην τιμωρία της ομάδας μας. Ωστόσο, ο κόσμος μας αντιλαμβάνεται τον απώτερο στόχο αυτών των τακτικών και γνωρίζει να προστατεύει τον ΗΡΑΚΛΗ από όλα αυτά, όπως κάνει επί τόσα χρόνια.

Συνεπώς, ο κ. Κομπότης θα πρέπει να εγκαταλείψει αυτές τις παλαιοπαραγοντικού τύπου μεθοδεύσεις, που δεν οδηγούν πουθενά, καθώς η ομάδα μας, με την αγωνιστικότητα της και ο κόσμος μας, με την μεγάλη και ουσιαστική στήριξή του, σε φίλαθλά πλαίσια, μακριά από παγίδες, θα οδηγήσουν τον ΗΡΑΚΛΗ στη νίκη το απόγευμα του Σαββάτου. Κύριε Κομπότη, καλώς να ορίσετε…

ΥΓ. Στο γήπεδο θα υπάρχουν πολλά… ‘Ball Boys’ για να εξυπηρετήσουν τους ποδοσφαιριστές και την ομαλή ροή του αγώνα.

ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε