Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Ισπανία – Γερμανία 1-1: Με ισοπαλία στο τέλος έμειναν «ζωντανοί» οι Γερμανοί στο Μουντιάλ 2022

Ισπανία – Γερμανία 1-1: Με ισοπαλία στο τέλος έμειναν «ζωντανοί» οι Γερμανοί στο Μουντιάλ 2022

Η Γερμανία ισοφάρισε στο 83′ και πήρε την ισοπαλία 1-1 από την Ισπανία στο ντέρμπι του 5ου ομίλου του Μουντιάλ 2022, μένοντας “ζωντανή” για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Μετά την επιβλητική νίκη με 7-1 επί της Κόστα Ρίκα, η Ισπανία ήταν ανώτερη και κόντρα στη Γερμανία, αλλά είχε δοκάρι και χαμένες ευκαιρίες πριν ανοίξει το σκορ με τον Μοράτα, επιτρέποντας έτσι στα “Πάντσερ” να πάρουν τελικά τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας από το ματς.

Η “Ρόχα” θα μπορούσε να έχει “καθαρίσει” νωρίτερα το παιχνίδι, αλλά και την πρόκρισή της στους “16” του Μουντιάλ 2022, αλλά ο Όλμο είχε δοκάρι μετά από επέμβαση και του Νόιερ και οι Φεράν και Ασένσιο αστόχησαν από πλεονεκτική θέση, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες για την ομάδα τους.

Ο Μοράτα πέτυχε τελικά το γκολ στο 63′ με υπέροχο τελείωμα από χαμηλή σέντρα του Άλμπα από αριστερά, αλλά η Γερμανία κατάφερε να αντιδράσει και παρότι ο Σιμόν είπε “όχι” στον Μούσιαλα, ο Φίλκρουγκ ήρθε από τον πάγκο για να σκοράρει στο 83′ και να χαρίσει στην ομάδα του την ισοπαλία.

Η Γερμανία πήρε έτσι τον πρώτο της βαθμό στον 5ο όμιλο του Μουντιάλ 2022, με την Ισπανία να παραμένει πρώτη με 4 βαθμούς και τις Ιαπωνία και Κόστα Ρίκα να την ακολουθούν με 3 βαθμούς έκαστη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις