Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ιτούδης για το Ελλάδα – Τουρκία, την απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο και το επεισόδιο με τον Εργκίν Αταμάν

Ιτούδης για το Ελλάδα – Τουρκία, την απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο και το επεισόδιο με τον Εργκίν Αταμάν
ΦΩΤΟ Intime

Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε μετά το τέλος του Ελλάδα – Τουρκία για τη νίκη της Εθνικής Ομάδας, την απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά και το… επεισόδιο με την αποβολή του Εργκίν Αταμάν.

Στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ, ο Δημήτρης Ιτούδης επισήμανε την επιθυμία του Γιάννη Αντετοκούνμπο να αγωνιστεί στο ματς, ενώ αναφέρθηκε και στο περιστατικό με τον Τούρκο προπονητή.

Οι δηλώσεις του Ιτούδη

«Κλείσαμε με αθλητικό εγωισμό. Παίζεις για να κερδίσεις, σε συσπειρώνουν οι αντιξοότητες. Το δεύτερο και τρίτο δεκάλεπτο ήμασταν -16. Είτε πονάμε είτε όχι θα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για την Ελλάδα.

Δείξαμε μέταλλο και χαρακτήρα. Οι Τούρκοι μας δημιούργησαν προβλήματα, όμως στο τέλος τρέξαμε ένα μεγάλο σκορ με κοντούς και καλούς χειριστές. Η ψυχή δείχνει ότι μπορούμε να μαρκάρουμε πιο ψηλού παίκτες, καταφέραμε και κερδίσαμε. 

Μετράει πολύ για τους παίκτες το κοινό. Πρέπει να συνηθίσουμε να βγάζουμε αυτό που βγάλαμε και μεταξύ μας στις προπονήσεις. Βάλαμε στοιχεία στο τουρνουά αυτό».

Για το επεισόδιο με τον Αταμάν: «Δε μας χωρίζει τίποτα μέσα στον αθλητισμό. Καταλαβαίνω τον κόουτς Αταμάν αλλά υπάρχουν και κανονισμοί. Και αυτός δε θα ήθελε να γίνει κάτι αντίστοιχο με εμένα. Οι παίκτες έδωσαν μάχη». 

Για τον Γιάννη και την ξαφνική απουσία του: «Μπλόκαρε η μέση του και δεν μπορούσε να αγωνιστεί όσο και αν το ήθελε. Να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας πως μπορούμε να τα καταφέρουμε με οποιοδήποτε σχήμα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις