Site icon NewsIT

Καϊρί Ίρβινγκ: «Δεν νιώθω Αμερικανός»

22.08.2023 | 09:33
Καϊρί Ίρβινγκ: «Δεν νιώθω Αμερικανός»

Feb 8, 2023; Los Angeles, California, USA; Dallas Mavericks guard Kyrie Irving (2) moves the ball against Los Angeles Clippers guard Terance Mann (14) and forward Kawhi Leonard (2) during the second half at Crypto.com Arena. Mandatory Credit: Gary A. Vasquez-USA TODAY Sports

Ο Καϊρί Ίρβινγκ έχει απασχολήσει πολύ τα Μέσα στις ΗΠΑ με τη συμπεριφορά του εντός και εκτός παρκέ, και μία νέα δήλωσή του αναμένεται να συζητηθεί.

Σε live μετάδοση στο Twitch, ο Ίρβινγκ φέρεται να δήλωσε ότι δεν νιώθει Αμερικανός, έχοντας γεννηθεί στις ΗΠΑ και εξήγησε γιατί δεν κατάφερε να αγωνιστεί με την Εθνική Ομάδα των “καγκουρό”, όπως επιθυμούσε.

Πιο συγκεκριμένα, ο γκαρντ των Ντάλας Μάβερικς και πρωταθλητής με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, τόνισε: «Θεωρώ τον εαυτό μου μη Αμερικανό παίκτη, παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκα για την εθνική ομάδα των ΗΠΑ. Αρκετοί γελάνε που το λέω αυτό ή μπορεί να μην συμφωνούν μ’ αυτό που λέω, αλλά γεννήθηκα στην Αυστραλία. Η Team USA μου ζήτησε να παίξω όταν ήμουν 17-18 ετών… Ήθελα τότε να παίξω για την Αυστραλία, αλλά δεν έγινε. Ο κόουτς Μάικ Σιζέφσκι (σ.σ. προπονητής του στο Ντιουκ και τότε ομοσπονδιακός τεχνικός στις ΗΠΑ) δεν το επέτρεψε να συμβεί αυτό».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version