Αθλητικά

Καλάθης: Ώρα να πάρουμε το μετάλλιο παιδιά!

Ο Νικ Καλάθης μπαίνει σε mood προετοιμασίας για το Eurobasket του Σεπτεμβρίου και δηλώνει αισιόδοξος.

Επιστρέφει στην Ελλάδα, τόσο για την προετοιμασία της Εθνικής ομάδας, όσο και για τον Παναθηναϊκό και θα μετάσχει σ’ ένα ακόμα μεγάλο τουρνουά με τη «γαλανόλευκη».

«Ελλάδα. Ώρα να πάρουμε το μετάλλιο παιδιά», έγραψε ο γκαρντ του “τριφυλλιού” και στο μήνυμά του πρόσθεσε τα ονόματα των Κώστα Κουφού, Γιάννη Αντετοκούνμπο, Νίκου Ζήση, Βασίλη Σπανούλη, Κώστα Καϊμακόγλου και Γιάννη Μπουρούση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα