Site icon NewsIT
12:09 Τρίτη 4 Αυγούστου 2026

Καλλιτεχνική κολύμβηση: Η Βασιλική Αλεξανδρή τερμάτισε 5η στον τελικό του τεχνικού σόλο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Πολύ καλή εμφάνιση από την Ελληνίδα αθλήτρια, με την ίδια να μην είναι ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα

Η Βασιλική Αλεξανδρή

Η Βασιλική Αλεξανδρή στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου/ ΚΟΕ

Η Βασιλική Αλεξανδρή κατέλαβε την 5η θέση στον τελικό του τεχνικού σόλο της καλλιτεχνικής κολύμβησης στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια συγκέντρωσε 242,8917 βαθμούς για την εκτέλεση του προγράμματός της στον τελικό της καλλιτεχνικής κολύμβησης και έμεινε εκτός βάθρου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου, όμως έδειξε ότι είναι ικανή για να τα καταφέρει στο μέλλον.

Στο βάθρο ανέβηκαν η Ισπανίδα Κάσας, η Χαντόσκα, που αγωνίζεται ως ανεξάρτηση και η Μπλέιερ από τη Γερμανία.

Στις δηλώσεις της η Βασιλική Αλεξανδρή τόνισε ότι δεν έμεινε ικανοποιημένη από την εμφάνισή της, κάτι που φάνηκε και στη μετάδοση, αφού φαινόταν ότι ήταν προβληματισμένη μετά την εκτέλεση του προγράμματός της.

Η πρώτη οκτάδα στο τεχνικό πρόγραμμα του σόλο γυναικών

  1. Ιρις Τίο Κάσας (Ισπανία) 263,6250
  2. Βασιλίνα Χαντόσκα (Ουδέτερη/Λευκορωσία) 263,3817
  3. Κλάρα Μπλέγερ (Γερμανία) 258,0400
  4. Ενρίκα Πίκολι (Ιταλία) 246,8250
  5. Βασιλική Αλεξανδρή (Ελλάδα) 243,8917
  6. Μαρλούς Στεενμπέεκ (Ολλανδία) 243,4267
  7. Βαλέρια Πλεχάνοβα (Ουδέτερη/Ρωσία) 242,2349
  8. Μαρία Αλαβίτζε (Γεωργία) 240,0183

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version