Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Κάρλο Αντσελότι: «Έχω εντολή από τη Μίλαν να κερδίσω τη Λίβερπουλ»

Κάρλο Αντσελότι: «Έχω εντολή από τη Μίλαν να κερδίσω τη Λίβερπουλ»
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Κάρλο Αντσελότι μίλησε για τον μεγάλο τελικό του Champions League, ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Λίβερπουλ και τόνισε ότι έχει και… δεύτερο λόγο αν επιθυμεί τη νίκη.

Ο Ιταλός τεχνικός των “μερένγκες” αποτέλεσε για χρόνια προπονητής και της Μίλαν, η οποία έχει ένα τρόπαιο παραπάνω από τους “κόκκινους” στη διοργάνωση και έτσι δεν θέλει να την “πιάσει” στη δεύτερη θέση, με τους Μαδριλένους να είναι μακράν πρώτοι σε κατακτήσεις.

Οι δηλώσεις του Αντσελότι

«Το να χάσω από τη Λίβερπουλ μία φορά, το 1984 με τη Ρόμα, και το 2005 με τη Μίλαν ήταν δύο δύσκολες στιγμές για εμένα. Ήταν τραγωδίες. Σέβομαι πολύ τη Λίβερπουλ σαν ομάδα.

Μάλιστα, μπορώ να καταλάβω και με το παραπάνω τον Σαλάχ για όλα εκείνα που λέει περί εκδίκησης, γιατί και για εμένα είναι κάτι που έχει περάσει από το μυαλό. Τόσο το Σαντιάγκο Μπερναμπέου όσο και το Άνφιλντ είναι δύο απίστευτα γήπεδα. Από τα καλύτερα που υπάρχουν στον κόσμο.

Μου αρέσει πολύ η ιστορία της Λίβερπουλ. Όπως ο παλιός της προπονητής, ο Πέισλι, ο οποίος είχε κατακτήσει τόσες φορές το Πρωταθλητριών. Η Λίβερπουλ έχει έξι στο σύνολο και είναι μόλις ένα πίσω από τη Μίλαν. Έχω πολλούς φίλους στο Μιλάνο που μου έχουν δώσει εντολή να νικήσω τη Λίβερπουλ, ώστε να μην μας νικήσει και φτάσει τη Μίλαν στα τρόπαια».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις