Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Κατερίνα Στεφανίδη – Νικόλ Κυριακοπούλου: Οι προσπάθειες στον τελικό του επί κοντώ

Κατερίνα Στεφανίδη – Νικόλ Κυριακοπούλου: Οι προσπάθειες στον τελικό του επί κοντώ

Η Κατερίνα Στεφανίδη και η Νικόλ Κυριακόπουλου έδωσαν μεγάλη μάχη στον τελικό του επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η Κατερίνα Στεφανίδη και η Νικόλ Κυριακόπουλου πραγματοποίησαν νευρικό ξεκίνημα στον τελικό του επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με την πρώτη να καρδιοχτυπάει στα 4.50, μιας και χρειάστηκε τρεις προσπάθειες για να περάσει το συγκεκριμένο ύψος.

Δύο προσπάθειες χρειάστηκε η Νικόλ Κυριακοπούλου, με τις δύο Ελληνίδες πρωταθλήτριες να συνεχίζουν στον τελικό.

Ο πήχης ανέβηκε στη συνέχεια στα 4.70, όπου όλες οι αθλήτριες το έριξαν στην πρώτη προσπάθεια με εξαίρεση την εξαιρετική Σιντόροβα, η οποία πέρασε κι αυτό το ύψος άνετα.

Άκυρες ήταν και οι δεύτερες προσπάθειες των δύο αθλητριών στα 4.70μ.

Η Νικόλ Κυριακοπούλου έριξε τα 4.70 και στην τρίτη προσπάθεια, αποχαιρετώντας πρόωρα τον τελικό. Αντίθετα, η Κατερίνα Στεφανίδη πέρασε τα 4.70 με την τρίτη προσπάθεια και συνέχισε στον τελικό.

Στη συνέχεια, ο πήχης ανέβηκε στα 5.80, με την Κατερίνα Στεφανίδη να περνάει το ύψος με τη δεύτερη προσπάθεια. Τέσσερις αθλήτριες συνέχισαν στον τελικό.

Η Κατερίνα Στεφανίδη απέτυχε στα 4.85 μία φορά και πήγε κατευθείαν στα 4.90, μιας και οι άλλες τρεις αθλήτριες πέρασαν τα 4.85.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια απέτυχε στα 4.90 παρά την καλή προσπάθεια που έκανε, ενώ απέτυχε και στην τελευταία της προσπάθεια, τερματίζοντας στην τέταρτη θεση.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις