Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

“Καθαροί” από κορονοϊό Πανιώνιος και Αστέρας – Τεστ για Βόλο – “Πρώτη” για Ατρόμητο και Ξάνθη

“Καθαροί” από κορονοϊό Πανιώνιος και Αστέρας – Τεστ για Βόλο – “Πρώτη” για Ατρόμητο και Ξάνθη
ΦΩΤΟ Intime

Μετά τους μεγάλους της Superleague και οι υπόλοιπες ομάδες επιστρέφουν σιγά-σιγά στην κανονικότητα.

Με το πρώτο κύμα της πανδημίας του κορονοϊού να έχει περάσει οι ομάδες της Superleague έχουν αρχίσει την επιστροφή στα προπονητικά τους κέντρα, με την λήψη πάντα των απαραίτητων μέτρων.

Ο Ατρόμητος πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση σήμερα (6/5) υπό αυστηρά μέτρα, αφού οι παίκτες χωρίστηκαν σε γκρουπ των 4-5 ατόμων το καθένα και προσήλθαν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας με 45′ διαφορά.

Φυσικά υπήρχε θερμομέτρηση πριν την είσοδο στο χώρο προπόνησης, ενώ τις προηγούμενες ημέρες το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές είχαν περάσει από τεστ για τον κορονοϊό, τα οποία βγήκαν αρνητικά.

Αντίστοιχα κινήθηκε και η ομάδα της Ξάνθης, με τον τεχνικό της ομάδας, Νίκο Καραγεωργίου, να δίνει ιδιαίτερο βάρος στη φυσική κατάσταση στην προπόνηση της ομάδας.

Στον Πανιώνιο, τα αποτελέσματα των τεστ ήταν “καθαρά” και οι “κυανέρυθροι” αναμένεται να ξεκινήσουν από την Πέμπτη (7/5) τις προπονήσεις, με την εξαίρεση του Μαλέρμπ, που θα υποβληθεί σε εγχείριση λόγω ρήξης μηνίσκου, ενώ την ίδια ημέρα πλήρης επιστρέφει στο γήπεδο ο Αστέρας Τρίπολης, αφού επίσης δεν εντοπίστηκε κρούσμα κορονοϊού στις τάξεις του.

Τέλος ο Βόλος πέρασε σήμερα από τεστ για τον ιό και πάντες περιμένουν τα αποτελέσματα για να επιστρέψουν στο γήπεδο, ενώ στην ίδια κατεύθυνση κινείται και ο ΟΦΗ, αφού όλοι έχουν επιστρέψει στο Ηράκλειο και θα περάσουν από τεστ με στόχο να επανέλθουν στις προπονήσεις στις 11/5.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις