Site icon NewsIT

“Κεραυνοί” Σίρερ για την Αγγλία – Γίναμε Τσέχοι και Έλληνες

01.07.2012 | 14:56
“Κεραυνοί” Σίρερ για την Αγγλία – Γίναμε Τσέχοι και Έλληνες

Ο Άλαν Σίρερ μίλησε έξω από τα δόντια για την πορεία της Εθνικής Αγγλίας στο Euro και έκανε σκληρή κριτική σε όλους.

“Αν αποδεχτούμε αυτό το επίπεδο απόδοσης, τότε έχουμε παραιτηθεί από την Εθνική. Εχουμε πέσει τόσο χαμηλά ώστε να χειροκροτούμε την Αγγλία επειδή προσπαθεί σκληρά και είναι καλά οργανωμένη;

Δεν μπορώ να θυμηθώ την τελευταία φορά που αυτό το έθνος πανηγύρισε μια πρόκριση από ομίλους. Αυτό ήταν κάποτε το λιγότερο που θα περίμενε κανείς. Τώρα μοιάζει σαν απόδειξη του ότι βαδίζουμε στη σωστή κατεύθυνση.

Ε, λοιπόν, δεν βαδίζουμε! Γινόμαστε σταδιακά όλο και χειρότερη αν δει κανείς τις εμφανίσεις μας στις τελευταίες τρεις μεγάλες διοργανώσεις που έχουμε προκριθεί.

Αναρωτιέμαι γιατί η Αγγλία ήταν τόσο κακή. Υπήρχαν σε αυτή την ομάδα ένας τερματοφύλακας και τρεις αμυντικοί που μοιράστηκαν τον τίτλο και τα μετάλλια του Champions League, ένας άλλος πρωταθλητής, ο Τζέιμς Μίλνερ, ένας εξαιρετικός μέσος στο πρόσωπο του Στίβεν Τζέραρντ και ένας παγκόσμιας κλάσης επιθετικός, ο Γουέιν Ρούνεϊ.

Αν τα βάλουμε όμως όλα μαζί τι παίρνουμε; Παίκτες που δεν μπορούν να κάνουν μια πάσα ο ένας στον άλλο. Ισως το πρόβλημα είναι πως έχουμε πολλούς ξένους παίκτες στο πρωτάθλημα και δεν αφήνουμε αρκετό αγγλικό ταλέντο να εξελιχθεί. Ισως είναι το τίμημα που πληρώνουμε για να έχουμε ένα πρωτάθλημα τόσο ποικίλο και ενδιαφέρον.

Ίσως η Εθνική ομάδα δεν είναι πια τόσο σημαντική για όλους. Κι αυτός είναι ο λόγος που επιστρέφουμε σπίτια μας με το κεφάλι ψηλά, μαζί με τους Τσέχους και τους Ελληνες. Ισως αυτό είναι το επίπεδό μας”, δήλωσε ο πρώην άσος των “λιονταριών”.

Ο Πλατινί “μοιράζει” σε όλη την Ευρώπη το Euro 2020!

Η Ισπανία στο Πάνθεον!

Τέλος ο Μπλαν από την Γαλλία

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version