Site icon NewsIT

Κι όμως… χάνει – Η Σοσιεδάδ “σόκαρε” την Μπαρτσελόνα! (VIDEO)

19.01.2013 | 21:57
ΦΩΤΟ REUTERS.

ΦΩΤΟ REUTERS.

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ θα έχει να υπερηφανεύεται πως ήταν η πρώτη ομάδα στο ισπανικό πρωτάθλημα που κατάφερε να κερδίσει την Μπαρτσελόνα (3-2), ανατρέποντας μάλιστα το εις βάρος της 2-0.

Η Ρεάλ Σοθιεδάδ νίκησε με 3-2 την Μπαρτσελόνα, κάνοντας τεράστια ανατροπή, έτσι υποχρέωσε τους “μπλαουγκράνα” στην πρώτη τους φετινή ήττα.

Η ομάδα του Τίτο Βιλανόβα προηγήθηκε γρήγορα με 2-0, χάρη στα τέρματα του Μέσι στο 7′ και του Πέδρο στο 25′.

Η Σοσιεδάδ ξεκίνησε την αντεπίθεσή της στο 41`, με τον οποίο μείωσε σε 1-2. Ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-2 στο 63` κι ενώ η Μπάρτσα είχε μείνει μ 10 παίκτες από το 56`, λόγω αποβολής του Πικέ.


Το… έμφραγμα για την Μπάρτσα ήρθε στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Αγκιρέτσε να γράφει το τελικό 3-2 και να αναγκάζει τους καταλανούς στην πρώτη τους φετινή ήττα στην Primera.

ΣΟΘΙΕΔΑΔ: Μπράβο, Κάρλος Μαρτίνεθ, Μίκελ Γκονθάλεθ, Ίνιγο Ματίνεθ, Ντε λα Μπέγια, Μπεργκάρα, Ιγιάρα, Τσάβι Πριέτο (79′ Ρουμπέν Πάρντο), Γκονσάλο Κάστρο (74′ Ιφράν), Γκριεζμάν, Βέλα (84′ Αχιρέτσε).
 
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βίκτορ Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Πουγιόλ, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Τσάβι, Ινιέστα, Πέδρο (89′ Αντριάνο), Μέσι, Φάμπρεγκας (59′ Μαστσεράνο).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version