Site icon NewsIT
10:31 Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

“Κοιτάζει ξανά Σαντόμ ο Ολυμπιακός”

Την περίπτωση του Κλεμάν Σαντόμ από την Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται πως εξετάζουν ξανά οι άνθρωποι του Ολυμπιακού

Ο Γαλλικός ασχολείται με το… ξεσκαρτάρισμα που αναμένεται να γίνει στο ρόστερ της Παρί Σαν Ζερμέν και εμπλέκει το όνομα του Ολυμπιακού με τον Κλεμάν Σαντόμ

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν κινηθεί το καλοκαίρι για την απόκτηση του 27χρονου μέσου από τους Παριζιάνους, κυρίως ως δανεικό με οψιόν αγοράς, ωστόσο, η υπόθεση δεν προχώρησε.

Σύμφωνα όμως με την ιστοσελίδα «sports.fr» , οι Πειραιώτες… επιστρέφουν τώρα για τον παίκτη. Ο Κλεμάν Σαντόμ βρίσκεται πολύ κοντά στην απομάκρυνσή του από την Παρί Σεν Ζερμέν και το δημοσίευμα αναφέρει πως υπάρχει ξα΄να ενδιαφέρον από την ελληνική ομάδα. Τη φετινή σεζόν ο Σαντόμ έχει παίξει σε 11 αγώνες με συνολικό χρόνο συμμετοχής 272’.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version