Site icon NewsIT

Κορονοϊός: “Βαρύ” πρόστιμο στον Κεν για το πάρτι στην καραντίνα

26.04.2020 | 18:19
Κορονοϊός: “Βαρύ” πρόστιμο στον Κεν για το πάρτι στην καραντίνα

FILE PHOTO: Soccer Football - Premier League - Everton v Newcastle United - Goodison Park, Liverpool, Britain - January 21, 2020 Everton's Moise Kean reacts REUTERS/Phil Noble EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Please contact your account representative for further details./File Photo

Ο Μόιζε Κεν της Έβερτον προκάλεσε την κοινή γνώμη στην Αγγλία με το πάρτι που έκανε στο σπίτι του σε περίοδο με καραντίνα και ενόσω ο κορονοϊός “πλήττει” τη χώρα.

Ο πρώην επιθετικός της Γιουβέντους “πιάστηκε” με καλεσμένους του να παραβιάζουν την καραντίνα των ποδοσφαιριστών, όταν ανέβασε σχετικές φωτογραφίες στο snapchat και ανάγκασε την Έβερτον να… δικαιολογηθεί για λογαριασμό του.

Κορονοϊός: Έξαλλοι στην Έβερτον με Κεν! Έκανε πάρτι εν μέσω πανδημίας

Τα “ζαχαρωτά” όμως δεν άργησαν να τιμωρήσουν και τον ίδιο τον παίκτη, αφού μετά τη συγγνώμη του στον Κάρλο Αντσελότι, θα κληθεί να πληρώσει και ένα πρόστιμο 100.000 ευρώ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version