Αθλητικά

Κουκουλοφόροι στην Ηλιούπολη! Αποχώρησε η ΝΕΡΙΤ

Περίπου 200 κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο γήπεδο της Ηλιούπολης, όπου διεξήχθη ο αγώνας της Ηλιούπολης με τον Παναθηναϊκό και υπό το φόβο των επεισοδίων, πιθανόν τραυματισμών και φθορών του τηλεοπτικού εξοπλισμού δεν καλύφθηκε από τη ΝΕΡΙΤ η αναμέτρηση Παναθηναϊκό για τη 15η αγωνιστική των γυναικών.

Οι τεχνικοί της ΝΕΡΙΤ κατήγγειλαν ότι μισή ώρα πριν από τον αγώνα που είχε προγραμματιστεί να αρχίσει στις 8.00 μ.μ. περίπου 200 άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπά τους εισέβαλαν στο κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης κρατώντας λοστούς. Οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο γήπεδο ήταν λίγοι και δεν μπορούσαν να αντιδράσουν. Μόνο παρακολούθησαν την είσοδο και έξοδο των κουκουλοφόρων.
Οι τεχνικοί της ΝΕΡΙΤ τρομοκρατήθηκαν, αλλά ο αστυνομικός διευθυντής τους είπε: «μη φοβάστε δεν έχουν έρθει για εσάς».
Ωστόσο, φοβούμενοι ραντεβού οπαδών ενημέρωσαν το κανάλι και επικαλέστηκαν κίνδυνο σωματικής ακεραιότητας των τεχνικών, αλλά και ενδεχόμενης καταστροφής του τεχνικού εξοπλισμού και έτσι πήραν την άδεια και αποχώρησαν από το γήπεδο. Φυσικά η μετάδοση ματαιώθηκε. Η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων διεξήχθη κανονικά και ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-0 τη γηπεδούχο.
Κύπελλο ανδρών: Ο Ολυμπιακός και η Ορεστιάδα προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Κυπέλλου βόλεϊ των ανδρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα