Site icon NewsIT

“Κουτσουρεμένη” μεν… αγωνιστική δε

10.09.2011 | 11:17
“Κουτσουρεμένη” μεν… αγωνιστική δε

Επιστροφή στις εγχώριες διοργανώσεις, μετά το διάλειμμα λόγω των Εθνικών ομάδων, με μόλις 5 ματς να διεξάγονται στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Η αυλαία ανοίγει στο Αγρίνιο, ενώ ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στην Κρήτη από τον Εργοτέλη. Παρακολουθήστε LIVE τα δύο παιχνίδια από το NewsIt.

Οριστικά στην Superleague ο Αστέρας – Πέφτει ο Ηρακλής

17.15 Παναιτωλικός – Πανιώνιος
 
Οι Αγρινιώτες θα δώσουν μπροστά στο κοινό τους το πρώτο τους ματς στη Σούπερ λίγκα, μιας και την πρώτη αγωνιστική δεν αγωνίστηκαν. Ο Μπάμπης Τεννές δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα, εκτός βέβαια από την λογική απουσία του νεοαποκτηθέντα Μπαμόγκο.
 
Από την άλλη ο Πανιώνιος χωρίς τους Εστογιανόφ, Ριέρα θα προσπαθήσει να πάρει θετικό αποτέλεσμα και να ρεφάρει ουσιαστικά την εντός έδρας ισοπαλία της πρεμιέρας με τον Εργοτέλη.

19.30 Εργοτέλης – ΠΑΟΚ
 
Οι Κρητικοί ξεκίνησαν καλά το πρωτάθλημα με την ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη και θέλουν να σπάσουν την αρνητική παράδοση που έχουν κόντρα στον ΠΑΟΚ και να πάρουν τη νίκη.
 
Ο Δικέφαλος του Βορρά μπορεί την ερχόμενη Πέμπτη να αντιμετωπίζει την Τότεναμ στο Europa League, όμως κανείς δεν σκέφτεται το ματς κόντρα στην Αγγλική ομάδα. Ο Μπόλονι είδε με ικανοποίηση τους Λαζάρ, Φωτάκη, Ίβιτς να ενσωματώνονται στην αποστολή, σε αντίθεση με τους τραυματίες Τσιρίλο, Αθανασιάδη και τον τιμωρημένο Γκαρσία.
 
Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου
 
17.15 Παναιτωλικός – Πανιώνιος
19.30 Εργοτέλης – ΠΑΟΚ

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου
 
16.00 Αστέρας Τρίπολης – Κέρκυρα
18.15 Άρης – Ατρόμητος
20.30 Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version