Site icon NewsIT

Κραυγές πιθήκων σε ποδοσφαιριστή στην Κύπρο από οπαδούς

06.12.2021 | 12:01
Κραυγές πιθήκων σε ποδοσφαιριστή στην Κύπρο από οπαδούς

epa05321902 Crystal Palace's Jason Puncheon celebrates after scoring a goal during the English FA Cup final between Crystal Palace and Manchester United at Wembley in London, Britain, 21 May 2016. EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications

Ρατσιστική επίθεση από οπαδούς του ΑΠΟΕΛ στο παιχνίδι με την Πάφο για το κυπριακό πρωτάθλημα, καταγγέλλει ο ποδοσφαιριστής της δεύτερης, Τζέισον Πάντσεον.

Μετά την ισοπαλία στο “ΓΣΠ” για τη 12η αγωνιστική της σεζόν, οι οπαδοί των γηπεδούχων φέρονται να έκαναν κραυγές πιθήκων, εναντίον του 35χρονου Άγγλου επιθετικού, ο οποίος αγωνίζεται στο Νησί από το 2019.

Ο ίδιος ο Πάντσεον δήλωσε μετά το ματς τα εξής: «Αμαυρώθηκε ένα όμορφο παιχνίδι. Έπαιξα πάνω από 500 παιχνίδια στην καριέρα μου σε όλες τις κατηγορίες της Αγγλίας και πρώτη φορά ένιωσα ρατσισμό. Ακούστηκαν κραυγές πιθήκων από τις κερκίδες. Η καλύτερη αντίδραση ήταν από τους συμπαίκτες μου, που με στήριξαν. Είναι στενόμυαλοι αυτοί οι άνθρωποι. Παίκτες του ιδίου χρώματος σκόραραν και τα δυο γκολ, αλλά αυτοί δεν καταλαβαίνουν τίποτα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version