Ο Λόβρο Μάγιερ της ΑΕΚ δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της εθνικής Κροατίας για τα τελευταία παιχνίδια του Nations League, σε αντίθεση με τον Κρίστιαν Γιάκιτς του ΠΑΟΚ.
Ο προπονητής της εθνικής Κροατίας ανακοίνωσε την αποστολή για τα παιχνίδια με την Αγγλία με την Τσεχία.
Παρότι ο Μάγερ βρέθηκε στην προεπιλογή των 32 παικτών της Κροατίας, δεν κατάφερε να διατηρήσει τη θέση του σε αυτή.
Ο μέσος της ΑΕΚ βρέθηκε στην αποστολή της ομάδας στην προηγούμενη διακοπή των εθνικών ομάδων χωρίς να γράψει συμμετοχή, ενώ ο Γιάκιτς του ΠΑΟΚ αγωνίστηκε σε δύο αναμετρήσεις.
Η Κροατία θα αντιμετωπίσει την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ στις 12 Νοεμβρίου, ενώ τρεις ημέρες αργότερα θα υποδεχθεί την Τσεχία για τις δύο τελευταίες αγωνιστικές του Nations League.
