Site icon NewsIT
12:33 Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Ξεμένει από παίκτες η Εθνικη! Πρόβλημα και ο Τοροσίδης

Την τελευταία εβδομάδα ο Κλαούντιο Ρανιέρι βλέπει καθημερινά να χάνει βασικούς παίκτες λόγω τραυματισμών και η κακοδαιμονία δεν σταματά. Στην τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους, ο Τοροσίδης δεν μπόρεσε να συμμετάσχει αφού πάσχει από οσφυαλγία και είναι αμφίβολος για το ματς με τη Φινλανδία.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Ο Ρανιέρι έχει χάσει ήδη τους Χολέμπας, Χριστοδουλόυπουλο, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Τζαβέλλα, Κονέ ενώ στην προπόνηση της Τετάρτης αντιμετώπισε πρόβλημα και ο Μανωλάς που την Πέμπτη ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο Ιταλός τεχνικός έχει κάθε λόγο να ανησυχεί αφού και ο Βασίλης Τοροσίδης είναι αμφίβολος. Ο διεθνής μπακ της Ρόμα δεν προπονήθηκε αφού πάσχει από οσφυαλγία και η συμμετοχή του στο ματς του Σαββάτου είναι αμφίβολη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version