Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ξύλο σε αγώνα της ΕΠΣΑ, καταγγελίες για κατσαβίδια, γκλοπ και παίκτες στο νοσοκομείο

Ξύλο σε αγώνα της ΕΠΣΑ, καταγγελίες για κατσαβίδια, γκλοπ και παίκτες στο νοσοκομείο

Απίστευτες σκηνές στον αγώνα ανάμεσα στην Τερψιθέα Γλυφάδας και τον Ηρακλή Περιστερίου για την Β΄ κατηγορία της ΕΠΣ Αθηνών.

Το παιχνίδι του Σαββάτου (04.12.2021) έμεινε στο 0-0 αλλά σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο Ηρακλής Περιστερίου, οι φιλοξενούμενοι δέχτηκαν επίθεση από οπαδούς των γηπεδούχων.

Η ομάδα του Περιστερίου κάνει λόγο για επίθεση με κατσαβίδια και γκλοπ από οπαδικούς τραμπούκους, ενώ μεταξύ άλλων υποστήριξε πως «παράγοντες, φίλαθλοι και παίκτες της ομάδας είναι στο νοσοκομείο». «Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα» επισημαίνεται.

Η ανακοίνωση του Ηρακλή Περιστερίου για τα όσα έγιναν στο γήπεδο της Τερψιθέας:

«Ντροπή! Στο γήπεδο της Τερψιθέας σήμερα το μεσημέρι από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα. Η λέξη “”ΒΙΑ” είναι πολύ κόσμια γι’ αυτό που αντιμετωπίσαμε. Παράγοντες, φίλαθλοι και παίχτες της ομάδας μας είναι στο νοσοκομείο.

Η διοίκηση της Τερψιθέας παρών-απών, είδαμε το χειρότερο πρόσωπο του οπαδικού τραμπουκισμού εις γνώσιν της, με τους τραμπούκους να είναι οικεία τους πρόσωπα και αφήνοντας απροστάτευτους όλους μας. Πέτρες έπεφταν βροχή στον αγωνιστικό χώρο κατά των παικτών της ομάδας μας. Υγειονομικό πρωτόκολλο δεν τηρήθηκε πουθενά. Χούλιγκανς με κατσαβίδια και γκλοπ στα χέρια επιτέθηκαν στους φιλάθλους μας.

Μοναδική επιθυμία της διοίκησης της Τερψιθέας να ολοκληρωθεί ο αγώνας χωρίς να παρέχει ασφάλεια για κανέναν μας εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου. Κύριοι της ΕΠΣΑ αυτό το ποδόσφαιρο θέλετε; Υιοθετείτε τέτοια πρότυπα και τέτοιες συμπεριφορές; Αναμένουμε την έκθεση του παρατηρητή και την τιμωρία της ομάδας της Τερψιθέας, ως συνυπεύθυνη για την βία εναντίον των φιλάθλων μας και των παικτών μας. Δεν θα επιτρέψουμε τα σημερινά γεγονότα να περάσουν ατιμώρητα, και ποινικά και αθλητικά».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις