Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Λίβερπουλ – Κλοπ: «Θα προτιμούσα να κέρδιζε η Σίτι με 5-0 στα πρώτα λεπτά»

Λίβερπουλ – Κλοπ: «Θα προτιμούσα να κέρδιζε η Σίτι με 5-0 στα πρώτα λεπτά»

Η Λίβερπουλ δεν κατάφερε να κατακτήσει την Premier League, χάνοντας το πρωτάθλημα την τελευταία αγωνιστική, αφού η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε την Άστον Βίλα και τερμάτισε πρώτη.

Η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε με 3-2 την Αστον Βίλα και κατέκτησε και τον φετινό τίτλο στην Premier League. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έως το 69ο λεπτό έχανε με 2-0 από την ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ και έβλεπε να χάνει μέσα από τα χέρια της τον τίτλο, αλλά ο Ιλκάι Γκουντογκάν, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο δεύτερο μέρος, ήταν αυτός που οδήγησε τους «πολίτες» με δύο γκολ στη νίκη και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, στην 38η και τελευταία αγωνιστική του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο.

Από την πλευρά της η Λίβερπουλ νίκησε με 3-1 τη Γουλβς στο «Ανφιλντ», αλλά δεν μπόρεσε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή. Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για τα δραματικά λεπτά, όταν η Βίλα προηγούνταν με 2-0 στο Μάντσεστερ:

«Μπορώ να φανταστώ ότι ήταν πολύ χειρότερο για τους ανθρώπους που ήταν στο σπίτι και παρακολουθούσαν την τηλεόραση, οπουδήποτε στον κόσμο, όλους τους οπαδούς της Λίβερπουλ όταν η Άστον Βίλα προηγήθηκε 2-0. Δεν ήξερα πραγματικά τι συνέβαινε στο Μάντσεστερ. Το μυαλό μου ήταν στο 1-0 και θα μπορούσαν να είχαν ισοφαρίσει. Δεν το ήξερα. Άκουσα τώρα όλη την ιστορία μετά το παιχνίδι», διηγήθηκε ο Γερμανός τεχνικός και συμπλήρωσε:

«Υπήρξε μια στιγμή που ήταν 3-2, άκουσα 3-2 και μετά ήταν για ένα δευτερόλεπτο, δεν ξέρω ποιος το ξεκίνησε, νόμιζα ότι ισοφάρισαν ξανά. Ήταν μια καλή στιγμή, αλλά ήταν μόνο ένα δευτερόλεπτο και μετά όλοι είπαν, «Όχι, δεν έγινε τίποτα». Από όλα τα πράγματα που θα μπορούσαν να συμβούν θα προτιμούσα, στην πραγματικότητα η Σίτι να κέρδιζε 5-0 στα πρώτα λεπτά και μετά να παίξουμε απλά το παιχνίδι μας. Το άγχος ήταν πολύ μεγάλο για όλους μας.»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις