Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Μάικ Τάισον: “Δεν είχα ηθική! Ήμουν ένα… ζώο”

Μάικ Τάισον: “Δεν είχα ηθική! Ήμουν ένα… ζώο”
ΦΩΤΟ Reuters

Με απόλυτη ειλικρίνεια και βαριές λέξεις χαρακτήρισε ο Μάικ Τάισον, τις δικές του συμπεριφορές στο παρελθόν, που τον έφτασαν από την κορυφή της πυγμαχίας στην χρεοκοπία.

Ο παλαίμαχος σταρ της πυγμαχίας, Μάικ Τάισον, προχώρησε σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση, στην εκπομπή που κάνει στο κανάλι του στο YouTube, αναφέροντας με ωμό τρόπο τους λόγους για τους οποίους έχει πλέον οικονομικά προβλήματα.

Ο Τάισον κατάφερε στα χρόνια της ακμής του, να γίνει ο νεότερος πρωταθλητής βαρέων βαρών στην ιστορία (μόλις 20 ετών) και να δημιουργήσει μία τεράστια περιουσία, την οποία όμως απώλεσε με αποτέλεσμα να χρωστάει πλέον παντού, έχοντας περάσει ενδιάμεσα και κάποια χρόνια στη φυλακή κατηγορούμενος για βιασμό.

Όπως ανέφερε ο ίδιος στην τελευταία του εκπομπή – με τίτλο “HotBoxin”, το πρόβλημα του ήταν η έλλειψη ηθικής που τον έκανε να συμπεριφέρεται σαν… ζώο, όπως είπε χαρακτηριστικά.

“Όταν ήμουν νέος, ήμουν ένα ζώο με τα λεφτά. Έδινα λεφτά σε όλους, έκανα πάρτι και γαμ…@@ τις μητέρες, τις αδερφές και τις ξαδέρφες τους. Ήταν τρελό. Ήμουν άρρωστος και δεν το ήξερα. Αγόρασα πολλά αυτοκίνητα και πολλά κορίτσια” είπε ο Τάισον, για να καταλήξει κλείνοντας πως “Κοιτάω το παρελθόν μου και βλέπω πως δεν είχα προβλήματα συναισθηματικά. Το πρόβλημα ήταν η έλλειψη ηθικής”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις