Site icon NewsIT

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Έβερτον 2-0: Πειστική εμφάνιση και ακόμα ένα βήμα για την έξοδο στο Champions League

08.04.2023 | 16:21
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Έβερτον 2-0: Πειστική εμφάνιση και ακόμα ένα βήμα για την έξοδο στο Champions League

Soccer Football - Premier League - Manchester United v Everton - Old Trafford, Manchester, Britain - April 8, 2023 Manchester United's Anthony Martial celebrates scoring their second goal with teammates REUTERS/Carl Recine EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε εντός έδρας της Έβερτον με 2-0 για την 30η αγωνιστική της Premier League και έκανε ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση της τρίτης θέσης και την έξοδο στο Champions League.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν καταιγιστική κόντρα στην Έβερτον, δημιούργησε πάρα πολλές κλασικές ευκαιρίες για γκολ και αν δεν υπήρχε ο Πίκφορντ κάτω από τα δοκάρια των φιλοξενούμενων, το σκορ θα μπορούσε εύκολα να ξεφύγει.

Στο 36′ οι Κόκκινοι Διάβολοι κατάφεραν να παραβιάσουν ύστερα από αρκετές ευκαιρίες την εστία της Έβερτον, με τον ΜακΤόμινεϊ να ανοίγει το σκορ με κοντινό σουτ.

Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε από κοντά ο Μαρσιάλ στο 71′, ο οποίος είχε περάσει στο παιχνίδι στο 60′ στη θέση του Άντονι, ο οποίος είχε χάσει τα… άχαστα στο πρώτο ημίχρονο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version